Închide meniul

Jose Mourinho a anunţat la ce club vrea să revină în fotbal. "Refuz să merg într-un campionat unde nu există presiune. Refuz!" Pe cine susţine în Chelsea – Real Madrid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 12:42

Jose Mourinho a anunţat la ce club vrea să revină în fotbal. "Refuz să merg într-un campionat unde nu există presiune. Refuz!" Pe cine susţine în Chelsea – Real Madrid

profimediaimages

Jose Mourinho nu ar accepta oferte din Germania şi Franţa

Jose Mourinho a fost concediat luna trecută de Tottenham, dar nu a stat mult timp departe de fotbal. Portughezul a devenit analist pentru postul de radio talkSport şi pentru cotidianul The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho: "Trebuie să aştept un club potrivit, cu o cultură ideală"

"Oamenii cred că nu sunt umil, dar eu 'vând' mult. Sunt antrenorul despre care se scriu cele mai multe ştiri în lume", a spus Mourinho pentru The Times, citat de record.pt.

Portughezul nu o să simtă lipsa muncii de antrenor, pentru că se simte excelent şi ca jurnalist.

"Îmi place să fiu analist, pentru că simt că pot să fac diferenţa. Nu vreau audienţă, nu asta e treaba mea. Sunt alţii care au nevoie să fie agresivi ca să îşi facă un nume.

"Duc o viaţă normală. Mă simt odihnit şi calm. O să aştept până voi reveni în fotbal. Probabil că sezonul următor va fi prea curând. Trebuie să aştept un club potrivit, cu o cultură ideală", a declarat Mourinho. 

Reclamă

Jose Mourinho: "Refuz să merg într-un campionat unde nu există presiune. Refuz!"

Portughezul l-a "taxat" pe rivalul Guardiola şi a spus că nu ar accepta să antreneze în Germania. Nici campionatul Franţei nu l-ar atrage. Bayern şi Lyon au fost printre echipele despre care s-a scris că îl vor pe Mourinho.

"Fotbalul din Anglia este special, de aceea am vrut să ajung acolo. Apoi, mi-am dorit să antrenez în Italia și Spania. Există multă presiune, iar eu îmi doresc asta. În Germania, sau în Franţa, ştii că mergi la clubul A sau la clubul B şi că destinul tău e scris imediat. Refuz să merg într-un campionat unde nu există presiune. Refuz!", a susţinut Mourinho.

Pe cine susţine Jose Mourinho dintre Real Madrid şi Chelsea 

Mourinho se declară fanul fostelor sale echipe. Are însă o misiune dificilă în Champions League, unde Chelsea şi Real Madrid luptă pentru un loc în finală.

Reclamă 4 / 0/3

"Am un respect uriaș pentru toate cluburile la care am lucrat. Dacă joacă una dintre fostele mele echipe, evident că o voi susține, pentru legătura cu oamenii și fanii de acolo.

Dacă Real Madrid joacă împotriva unei formații care nu înseamnă nimic pentru mine, e clar că voi ține cu Real. Dar dacă joacă împotriva lui Chelsea, voi ține cu prietenii mei", a mai spus Mourinho.

Recomandări
  • De ce îi place lui Mourinho să fie analist
  • Pe cine susţine în semifinala Real Madrid-Chelsea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și