Închide meniul

Jose Mourinho a semnat cu noua sa echipă! Anunțul de ultim moment al lui Fabrizio Romano

Viviana Moraru Publicat: 31 mai 2024, 18:00

Reclamă
Jose Mourinho a semnat cu noua sa echipă! Anunțul de ultim moment al lui Fabrizio Romano

Jose Mourinho a semnat cu noua sa echipă! Anunțul de ultim moment al lui Fabrizio Romano

Jose Mourinho/ Profimedia

Fabrizio Romano a anunțat că Jose Mourinho a semnat cu noua sa echipă, după ce a primit o ofertă de la Fenerbahce. The Special One a semnat cu turcii, potrivit jurnalistului italian, iar mutarea de senzație realizată de turci s-ar putea oficializa chiar astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho a fost prezent recent pe Arena Națională, la meciul de retragere al „Generației de Aur”. Lusitanul a fost antrenorul echipei Legendelor Lumii.

Jose Mourinho a semnat cu noua sa echipă! Anunțul de ultim moment al lui Fabrizio Romano

Update 18:00: Fabrizio Romano a anunţat că Jose Mourinho a semnat cu Fenerbahce un contract valabil până în iunie 2026. De asemenea, la câteva minute de la anunţul italianului, Fenerbahce a anunţat că s-a despărţit de antrenorul Ismail Kartal.

Fabrizio Romano a făcut un anunț de ultim moment și a dezvăluit că Jose Mourinho s-a înțeles cu oficialii lui Fenerbahce. Turcii și antrenorul lusitan mai au de pus la punct ultimele detalii din contractul pe care acesta îl va avea.

Reclamă
Reclamă

Jurnalistul italian a dezvăluit că The Special One a acceptat deja oferta turcilor, și anunțul oficial ar putea fi făcut chiar astăzi. Mourinho va avea un contract pe două sezoane cu Fenerbahce, echipă care a încheiat sezonul trecut pe locul secund, la trei puncte distanță de campioana Galatasaray.

Fenerbache se apropie de numirea lui Jose Mourinho, ca antrenor principal! Mourinho a spus deja da. Acordul verbal s-a realizat, iar acum contractul este revizuit de cei din tabăra lui Mourinho”, a anunțat Fabrizio Romano, pe contul său oficial de Twitter.

Jose Mourinho este liber de contract din luna ianuarie, atunci când era demis de AS Roma, după două sezoane și jumătate. Antrenorul lusitan se va afla la prima sa experiență ca antrenor în Turcia și-l va înlocui pe banca lui Fenerbahce pe Ismail Kartal.

Reclamă

Jose Mourinho, declaraţie minunată despre Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur

Jose Mourinho a avut o declaraţie superbă la adresa lui Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur, în faţa Stelelor Lumii, echipă condusă de pe margine chiar de The Special One. Portughezul a vorbit despre evenimentul de pe Arena Naţională, dar şi despre forma arătată de Rege.

”Au scris istorie, merită toate felicitările. Stau două zile în România, îmi vizitez prietenii pe care îi am de mult timp. Am întâlnit și oameni noi, a fost o plăcere. Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ți cât ar fi costat Rivaldo, Hagi…

Chiar și astăzi s-a văzut clasa lui Hagi. Băieții au meritat această sărbătoare. Uneori, oamenii nu pun mare preț pe un astfel de meci, pentru că nu are miză, dar contează respectul.

Unii sunt bunici, e extraordinar și trebuie să fie mândri că încă joacă și oamenii îi pot vedea. A fost frumos. Mi s-a spus că, dacă stadionul ar fi avut capacitatea de 80.000 de locuri, tot plin ar fi”, a spus Mourinho, după spectacolul de pe Arena Naţională.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și