Închide meniul

Jose Mourinho, aşteptat la Real Madrid în locul lui Zidane! "The Special One" e preferatul lui Florentino Perez: "Îi voi mulţumi mereu!"

Dragoș Vasile Publicat: 23 aprilie 2021, 18:19

Reclamă
Jose Mourinho, aşteptat la Real Madrid în locul lui Zidane! "The Special One" e preferatul lui Florentino Perez: "Îi voi mulţumi mereu!"

profimediaimages.ro

Jose Mourinho, aşteptat la Real Madrid

Real Madrid, condusă de pe bancă de Zinedine Zidane, se luptă pentru titlu în La Liga şi este cu gândul la un nou trofeu al Ligii Campionilor, după ce a ajuns în semifinalele competiţiei. Totuşi, presa din afară scrie că "Zizou" poate pleca, astfel că oficialii din conducerea campioanei en-titre au început deja căutările pentru succesorul francezului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho este preferatul lui Florentino Perez, iar ibericii notează că experimentatul antrenor este aşteptat din nou în capitala Spaniei. "The Special One" a ajuns pe Bernabeu în 2010 şi a plecat după 3 ani cu un titlu, o Cupă a Spaniei şi o Supercupă în palmares. După 8 ani, preşedintele "galacticilor" vrea ca acesta să revină la Real, anunţă jurnaliştii de la Sport.es.

"A crescut competivitatea în cei trei ani cât a stat aici. Din 2011 încoace am ajuns în 9 din cele 11 semifinale din Liga Campionilor. Îi voi mulţumi mereu!", spunea Perez pentru "El Chiringuito".

Jose Mourinho, suma uriaşă pe care a câştigat-o în urma demiterilor

Jose Mourinho s-a îmbogăţit după ce a fost demis de la Tottenham. Spurs trebuie să îi plătească lusitanului o clauză de reziliere a contractului uriaşă, în valoare de 30 de milioane de lire sterline (34,6 milioane de euro).

Reclamă

În total, Jose Mourinho a ajuns să câştige din clauzele de reziliere 93.5 milioane de lire sterline (107 milioane de euro). Totul a început în 2007, atunci când Chelsea îi plătea 20,77 milioane de euro. Au urmat Real Madrid – 19,62 milioane de euro, în 2012, Chelsea – 14.43 de milioane, în 2015 şi 17.31 milioane, în 2018.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și