Închide meniul

Jose Mourinho, debut perfect la AS Roma! „The Special One” e cu un pas în grupele Conference League + fosta lui echipă s-a făcut de râs

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 august 2021, 23:54

Jose Mourinho, debut perfect la AS Roma! „The Special One e cu un pas în grupele Conference League + fosta lui echipă s-a făcut de râs

Jose Mourinho

Profimedia

La finalul jocului, antrenorul portughez s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi. Tammy Abraham, jucătorul adus pe 40 de milioane de euro de la Chelsea, nu a fost în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho, debut perfect la AS Roma

„A fost presiune pentru că vorbim de un meci eliminatoriu și de un adversar care nu este de nivelul Conference League. S-a crezut că este un meci ușor, dar văzând echipele din playoff-urile Champions League și Europa League nu este clar în ce competiție joacă. Nivelul este foarte bun.

A fost un meci dificil, Trabzon este o echipă de calitate și cu experiență, publicul a jucat și el un rol important. Echipa a fost echilibrată, am avut picioare puternice, am fost tari pe teren. Am suferit fizic în a doua repriză, dar echipa a arătat ca o echipă și pentru mine asta este cel mai important lucru. Astăzi a vorbit stadionul lor, iar joi va vorbi stadionul nostru. Sperăm să ajungem în grupe”, a spus Jose Mourinho, citat de Corriere dello Sport.

Trabzonspor și AS Roma au intrat la egalitate la cabine. Lorenzo Pellegrini a deschis scorul pentru echipa lui Mourinho, în minutul 55. Cornelius a egalat pentru turci, în minutul 64, pentru ca apoi Shomurodov să înscrie golul victoriei pentru romani, cu 9 minute înainte de final.

Returul dintre AS Roma și Trabzonspor este pogramat joia viitoare, 26 august, pe Stadio Olimpico.

Tottenham, înfrângere surprinzătoare cu Pacos Ferreira

Reclamă

Tottenham Hotspur, fosta echipă a lui Jose Mourinho, s-a făcut de râs împotriva micuței Pacos Ferreira. Londonezii au fost învinși cu 1-0, după ce au trimis în teren o echipă experimentală.

Unicul gol al meciului a fost înscris de Lucas Silva, chiar înainte de pauză. Tottenham nu a avut niciun șut pe cadrul porții adverse.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Trabzonspor – AS Roma 1-2
  • Debut perfect pentru Jose Mourinho

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și