Închide meniul

Jose Mourinho, demis după un scandal uriaş cu Daniel Levy? Prima reacţie oficială a clubului

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 10:09

Jose Mourinho, demis după un scandal uriaş cu Daniel Levy? Prima reacţie oficială a clubului

Jose Mourinho i-a taxat pe englezi

Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un nivel personal, mi-a făcut plăcere să lucrez cu el şi regret că lucrurile nu s-au desfăşurat aşa cum ne-am propus amândoi. Va fi întotdeauna binevenit aici şi vreau să îi mulţumesc pentru munca depusă", a spus Levy, conform site-ului oficial al clubului.

Jose Mourinho, scandal uriaş cu Daniel Levy

Nu numai rezultatele slabe din ultima perioadă ar fi dus la despărţire, ci şi un scandal legat de participarea lui Tottenham în noua competiţie Super Liga Europei. Portughezul nu ar fi fost de acord cu acest lucru şi ar fi refuzat să scoată jucătorii pe teren, la antrenament. 

Reclamă

Este pentru prima oară în cariera lui The Special One când acesta pleacă de la un club fără să câştige niciun trofeu. După 32 de meciuri, Tottenham ocupă locul 7 în campionat, cu 50 de puncte, la cinci puncte de West Ham United, de locul 4, de Champions League.

Echipa londoneză a fost eliminată de Dinamo Zagreb în optimile de finală ale Europa League, cu scorul general de 3-2.

Reclamă

Jose Mourinho, la cel mai slab sezon din carieră

Pe de altă parte, Daniel Levy a decis să nu îi lase oportunitatea lui Jose Mourinho să aibă un nou duel cu Pep Guardiola. Tottenham o întâlneşte pe Manchester City, la finalul acestei săptămâni, în finala Cupei Ligii.

Jose Mourinho a pierdut mai multe meciuri la Tottenham, 23 în 86 de partide, decât o făcuse la celelalte echipe, 15 din 127 la Porto, 21 din 185 la Chelsea, 15 din 108 la Inter şi 22 din 178 la Real Madrid.

Mai mult, sezonul 2020-2021 este cel mai slab din cariera lui Jose Mourinho: el a pierdut 13 meciuri în toate competiţiile, mai multe decât în oricare altă stagiune.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham
Premier League • 18 mart., 20:56
Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!”
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 18 mart., 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”
"Ce te-a impresionat la Tottenham?" Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul
Premier League • 18 mart., 16:07
„Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!”
Robbie Fowler a ajuns în România şi a vorbit despre Radu Drăguşin
Premier League • 17 mart., 14:42
„Are ceva special!” Ce a spus Robbie Fowler despre Radu Drăguşin. Sfatul pe care i l-a dat legenda lui Liverpool: „Asta e cheia”
Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce l-a văzut pe Radu Drăguşin titular în premieră la Tottenham
Premier League • 17 mart., 9:50
Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce l-a văzut pe Radu Drăguşin titular în premieră la Tottenham. Şi-a anunţat verdictul