Închide meniul

Jose Mourinho, gata să plece de la AS Roma! Unde ar putea ajunge „The Special One”

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2023, 14:27

Reclamă
Jose Mourinho, gata să plece de la AS Roma! Unde ar putea ajunge The Special One”

Jose Mourinho, gata să plece de la AS Roma

Jose Mourinho / Hepta

Jose Mourinho e gata să plece de la AS Roma la finalul sezonului. Anunțul a fost făcut de un celebru jurnalist italian, care susține că tehnicianul lusitan nu își va mai prelungi contractul cu formația din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Jose Mourinho cu AS Roma expiră la finalul sezonului. „The Special One” îi antrenează pe italieni din vara lui 2021.

Jose Mourinho, gata să plece de la AS Roma

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a dezvăluit că Jose Mourinho nu poartă negocieri cu oficialii celor de la AS Roma, astfel că acesta va pleca liber de contract din capitala Italiei, la finalul sezonului.

Nu se va întâmpla. Nu sunt negocieri în curs, nu au fost niciodată. Deci se vor despărți de comun acord la sfârșitul contractului în iunie”, a declarat Gianluca Di Marzio, conform Roma Press.

De asemenea, jurnalistul italian a mai dezvăluit că, după ce va deveni liber de contract, Jose Mourinho va fi la mare căutare. Cluburile din Arabia Saudită îl vor oferta cu siguranță pe lusitan. De altfel, „The Special One” a dezvăluit că în vară a refuzat mai multe oferte din partea saudiților, pentru a rămâne la AS Roma.

Reclamă

„Cu siguranță, odată ce Mourinho va fi liber, cluburile saudite vor încerca din nou. Rămâne de văzut ce va alege Mourinho pentru viitorul său. Indiferent dacă vrea să antreneze un nou club european sau să meargă acolo”, a mai declarat Di Marzio, conform aceleiași surse citate mai sus.

În acest sezon, AS Roma a avut parte de cel mai slab start din istoria sa, în Serie A. În prezent, trupa lui Jose Mourinho ocupă locul 10 în clasament, cu 11 puncte, acumulate după opt etape disputate.

Jose Mourinho, reacție arogantă după ce AS Roma are parte de cel mai slab start de sezon din istorie

Jose Mourinho a avut o reacție arogantă, după ce AS Roma are parte de cel mai slab start de sezon din istorie. Antrenorul lusitan a subliniat totuși că echipa a ajuns în două finale europene consecutive, Conference League, în 2022, și Europa League, în 2023, cu el pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat dacă este cel mai prost start de sezon din cariera sa, Jose Mourinho a avut o reacție tranșantă. Acesta a recunoscut că începutul acestei stagiuni este unul extrem de modest, însă, totodată, a subliniat faptul că AS Roma nu a ajuns niciodată în două finale europene consecutive.

„E adevărat că e cel mai prost start de sezon al Romei şi al meu, ca manager, dar e de asemenea adevărat că Roma nu a avut niciodată şansa să joace două finale de cupă europeană la rând în toată istoria sa”, a declarat Jose Mourinho, conform presei din Italia.

Gazzetta dello Sport notează faptul că de când s-a introdus sistemul cu trei puncte acordate la victorie, AS Roma nu a avut niciodată un start de sezon atât de slab. Italienii o numesc pe trupa lui Jose Mourinho ca fiind „rușinoasă”, având în vedere prestațiile dezamăgitoare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și