Închide meniul
Foto

Jose Mourinho, în conflict cu celebra Diletta Leotta! Portughezul n-a mai suportat umilința după Roma – Inter 0-3. „De asta câștigăm mai mulți bani ca voi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 decembrie 2021, 9:18

Jose Mourinho, în conflict cu celebra Diletta Leotta! Portughezul n-a mai suportat umilința după Roma – Inter 0-3. „De asta câștigăm mai mulți bani ca voi!”

Jose Mourinho, în conflict cu celebra Diletta Leotta

Profimedia

Jose Mourinho i-a răspuns unei singure întrebări corespondentului de la flash-interviu, Diletta Leotta. Portughezul a refuzat să vorbească și cu invitații din studioul DAZN de la marginea terenului, care deține drepturile pentru Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho, conflict cu celebra Diletta Leotta

„Îmi cer scuze vouă și celor care ne ascultă de acasă, dar nu vreau să răspund la întrebările din studio”, a „tunat” Jose Mourinho.

Leotta a reacționat imediat după gestul lui Mourinho și l-a taxat pe antrenorul portughez. „Ne pare rău că Jose Mourinho a luat această decizie. Un dialog ar fi fost pozitiv atât pentru noi, cât și pentru fanii Romei, în special”.

Mourinho a continuat scandalul și la conferința de presă, unde s-a certat cu toată lumea. Supărat, „The Special One” i-a răspuns ironic unui jurnalist, la prima întrebare care i-a fost adresată, după care s-a ridicat și a plecat nervos.

„Meseria voastră este mult mai ușoară decât a noastră. De asta câștigăm mai mulți bani ca voi!”, a spus Jose Mourinho.

Reclamă

AS Roma – Inter 0-3

Roma lui Jose Mourinho e în colaps total în Serie A. Echipa de pe Stadio Olimpico a pierdut fără drept de apel în fața campioanei Italiei.

Inter a deschis scorul în minutul 15, prin turcul Hakan Calhanoglu, care a marcat direct din corner. Bosniacul Edin Dzeko, fost jucător la AS Roma, a „dublat” avantajul nerazzurrilor în minutul 24, iar olandezul Dumfries a închis tabela în minutul 39.

Reclamă 4 / 0/3

După 0-3 cu Inter, Roma a rămas la nouă puncte de locul 4, ultimul care asigură prezența în Champions League, ocupat în prezent de Atalanta. 7 înfrângeri are Jose Mourinho în ultimele sale 15 partide la AS Roma.

Cine este Diletta Leotta

Diletta Leotta a absolvit Facultatea de Drept ”Luiss”, din Roma, în 2015, dar nu a profesat încă în domeniu. Nici nu are de gând, mai ales că are succes în televiziune. Este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din Italia și „face victime” în rândul fotbaliștilor.

Acum zece ani, Diletta Leotta a câștigat titlul „Miss Elegant” la concursul de frumusețe Miss Italia. Ea este populară și pe rețelele de socilizare, având 7,3 milioane de urmăritori pe contul de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și