Închide meniul

Jose Mourinho le cere englezilor să urmeze modelul din Bundesliga. "Sunt disperat, aștept să se reia campionatul"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2020, 13:41

Jose Mourinho le cere englezilor să urmeze modelul din Bundesliga. "Sunt disperat, aștept să se reia campionatul"

Profimediaimages

Jose Mourinho își dorește reluarea Premier League

The Special One consideră că oficialii Federației trebuie să facă tot ce este posibil pentru a urma modelul din Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho militează pentru reluarea campionatului

"Nu am cerut nicio amânare, eu îmi doresc să antrenez. Sunt disperat ca Premier League să se reia cât mai repede cu putință, mai ales când văd că se fac ultimele pregătiri în celelalte competiții.

Sunt foarte mândru de modul în care jucătorii mei s-au menținut în formă. Au dat dovadă de mult profesionalism, de pasiune și dedicație. Până acum au alergat în izolare, acum pot folosi din nou terenurile de pe baza de antrenament. Așteptăm acordul de a ne putea pregăti în grupuri mici, susțin această măsură", a declarat Mourinho, citat de Sky Sports.

Toți jucătorii din Premier League au primit un protocol de 40 de pagini. În cazul în care Guvernul nu se va opune, fotbaliștii pot reveni, de luni, la bazele de pregătire ale cluburilor. Pot face doar antrenamente individuale și vor fi testați pentru coronavirus de două ori pe săptămână.

Meciurile din campionatul Angliei s-ar putea relua, cu porțile închise, pe 12 iunie. Totul depinde de modul în care va fi gestionată situația. În Marea Britanie sunt raportate cele mai multe cazuri de Covid-19 din Europa. Peste 230.000 de persoane sunt infectate, iar numărul deceselor a depășit 33.000.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și