Închide meniul

Jose Mourinho, prima reacţie după ce a semnat cu AS Roma: "Abia aştept să înceapă următorul sezon!" Motivul pentru care "The Special One" revine în Serie A după 11 ani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 mai 2021, 13:46

Jose Mourinho, prima reacţie după ce a semnat cu AS Roma: "Abia aştept să înceapă următorul sezon!" Motivul pentru care "The Special One" revine în Serie A după 11 ani

ProfimediaImages.ro

Jose Mourinho, prima reacţie după ce a semnat cu AS Roma

Mourinho a decis să semneze cu AS Roma datorită fanilor înfocaţi ai grupării de pe Olimpico. Lusitanul a dezvăluit că a ajuns la o înţelegere cu echipa din Serie A la scurt timp după ce a avut întâlnirea decisivă cu oficialii din conducere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"După ce m-am întâlnit cu oficialii din conducere, am înţeles imediat ambiţia lor. Pasiunea incredibilă a suporterilor Romei m-a convins să accept propunerea. Abia aştept să înceapă următorul sezon!", a fost prima reacţie a lui Mourinho, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. 

În Serie A, Mourinho este cu adevărat "special". Când vine vorba de echipele antrenate , lusitanul este al doilea tehnician, după Antonio Conte, care are o medie excelentă, 2.18 puncte per meci. Statistica este realizată pe o medie de cel puţin 40 de meciuri, începând cu sezonul 1994-1995.

Reclamă

Inter Milan este ultima echipă pregătită de Mourinho, în urmă cu 11 ani. În 2010, la ultimul său sezon cu nerazzuri, "The Special One" a câştigat "tripla": UEFA Champions League, campionatul şi Cupa Italiei.

OFICIAL | Jose Mourinho, noul antrenor de la AS Roma! "The Special One", retrogradat în "liga a treia" a cupelor europene

Jose Mourinho a ajuns la o înţelegere cu AS Roma şi îi va lua locul conaţionalului Paulo Fonseca, care va părăsi clubul roman la finalul sezonului. Experimentatul antrenor portughez va pregăti gruparea de pe Olimpico începând cu sezonul 2021/2022.

Reclamă 4 / 0/3

"The Special One" va avea o misiune dificilă începând cu sezonul următor. Italienii au o situaţie complicată şi nu sunt siguri nici măcar de prezenţa în grupele Europa League. AS Roma se află pe locul 7 în Serie A, cu 55 de puncte, poziţie ce asigură locul pentru UEFA Conference League.

Cu 4 etape înainte de finalul sezonului, romanii au de recuperat 9 puncte pentru a ajunge în Europa League. Rivala Lazio se află pe locul 6, cu 64 de puncte.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și