Închide meniul
VIDEO

Jose Mourinho, un car de nervi! S-a luat la ceartă în direct după AS Roma – Bodo/Glimt 2-2: ”Nu ai văzut meciul? Spune-mi tu, hai!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 noiembrie 2021, 21:08

Jose Mourinho, un car de nervi! S-a luat la ceartă în direct după AS Roma – Bodo/Glimt 2-2: ”Nu ai văzut meciul? Spune-mi tu, hai!”

Jose Mourinho, un car de nervi după AS Roma v Bodo Glimt 2-2

Profimedia

Jose Mourinho, un car de nervi după AS Roma – Bodo/Glimt 2-2

După umilința din tur, scor 1-6, AS Roma a obținut doar o remiză cu norvegienii de la Bodo/Glimt, scor 2-2. La final, Jose Mourinho a fost un car de nervi. ”The Special One” a pus tunurile pe arbitraj, dar și pe reporter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Arbitrul trebuie să explice. Numai că ei nu vorbesc”, a răbufnit Mourinho. ”Ai văzut meciul? Spune-mi tu, hai!”, a continuat antrenorul Romei. ”Nici la televizor nu ai văzut? Nu te-ai uitat după meci?”, s-a enervat iar experimentatul antrenor.

”Sunt o echipă bună şi au jucători buni. Au avut două şuturi şi au dat două goluri. Noi am avut două penalty-uri şi am mai avut 4 sau ocazii de a marca”, a concluzionat Jose Mourinho.

Citește și:

Jose Mourinho e „The money One” în Serie A

Jose Mourinho continuă să aibă priză la echipele mari şi să fie unul dintre cei mai plătiţi antrenori chiar dacă în ultimii ani nu a mai reuşit performanţe la echipele pe unde a fost. Presa din Italia a făcut public topul salariilor din Serie A. The Special One e lider la acest capitol, dar nu e singur.

Reclamă

Americanii de la Friedkin nu s-au uitat la bani când l-au angajat pe tehnicianul lusitan. Considerat un antrenor scump, Mourinho nu şi-a pierdut cota chiar dacă la ultimele echipe pe care le-a antrenat nu a reuşit nicio performanţă. Acum, s-a aflat salariul portughezului de la AS Roma. Mourinho încasează 7 milioane de euro pe sezon în capitala Italiei. E cel mai bine plătit antrenor din Serie A, alături de cel al lui Juventus, Max Allegri, anunţă calcioefinanza.it.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și