Închide meniul

Josep Maria Bartomeu, ziua judecăţii! Cum a reacţionat după ce a fost audiat în cazul "Barcagate"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2021, 11:30

Josep Maria Bartomeu, ziua judecăţii! Cum a reacţionat după ce a fost audiat în cazul "Barcagate"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Josep Bartomeu a fost audiat

Josep Bartomeu a fost audiat astăzi de judecător, după care a fost eliberat. Fostul conducător al Barcelonei, alături de Jaume Masferrer, fostul său consilier, au invocat dreptul la tăcere după ce au ieşit din sala de judecată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul şef al formaţiei de pe "Camp Nou" a fost reţinut ieri seara, iar noaptea şi-a petrecut-o la poliţie. 

În afară de Bartomeu, Oscar Grau, Jaume Masferrer şi Roman Gomez Ponti, alţi oameni care au fost în conducerea clubului, au fost reţinuţi. 

Ce este cazul "Barcagate"

Josep Maria Bartomeu şi alte persoane din conducere ar fi angajat o firmă care a discreditat atât foşti şi actuali jucători, dar şi candidaţi la alegerile pentru şefia clubului. Nu au scăpat Lionel Messi şi Gerard Pique. 

Sunt anchetate presupuse infracțiuni de administrare neloială și corupție.

Reclamă

Barcelona, un butoi de pulbere! "Este timpul să oprim corupția"

Imediat după arestarea lui Bartomeu, candidaţii la președinţia Barcelonei, Juan Laporta, Victor Font și Toni Freixa, au oferit primele reacţii.

"Prima prezumție este de nevinovăție. Nu este o veste bună și nici o veste plăcută pentru Barca, deoarece această persoană a fost președinte la FC Barcelona.

Deși nu a avut un management bun, a fost totuși președinte al FC Barcelona și este o veste care nu este plăcută pentru nimeni. Adevărul este că e o veste șocantă, cu siguranță", a spus Laporta pentru ElNacional.cat, citat de Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Font a fost scurt şi la obiect. Acesta a postat pe Twitter imagini din campania electorală alături de mesajul: "Este timpul să oprim corupția!".

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și