Închide meniul

Jucătorul care a fost arestat după ce a criticat echipa lui Răzvan Lucescu! "Al Hilal este obișnuită să primească orice"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 15:59

Jucătorul care a fost arestat după ce a criticat echipa lui Răzvan Lucescu! "Al Hilal este obișnuită să primească orice"

DPA Images / William Volcov via hepta

Răzvan Lucescu este antrenorul lui Al Hilal

"Cu toate aceste declarații, nu exclud revenirea campionatului. Al Hilal este obișnuită să primească orice, chiar dacă este vorba despre viață sau moarte", a fost atacul lansat de Fahd Al-Harifi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional a fost arestat în urmă cu câteva zile. Procurorul general al ţării a fost cel care a cerut acest lucru, după ce Fahd Al-Harifi susţinea suspendarea ligii întâi şi critica dur echipa lui Răzvan Lucescu.

Al-Harifi a fost reţinut câteva ore, în Arabia Saudită

Al-Harifi susţinea că Al Hilal ar fi avantajată de decizia reluării. Echipa lui Răzvan Lucescu are 6 puncte în faţa principalei rivale, Al Nassr. Middle East Monitor susţine că Al Hilal a cerut arestarea jucătorului.

Jucătorul nu a stat în închisoare decât 4 ore. Revenit acasă, acesta a şters postarea incriminatorie de pe reţelele de socializare şi a înlocuit-o cu un mesaj cu ajutorul căruia îşi cerea scuze. 

"Au existat persoane care au înțeles altceva și de aceea am șters postarea și îmi cer scuze pentru că nu mi-am făcut punctul de vedere clar cu frazele corecte", a scris apoi Fahd Al-Harifi.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și