Închide meniul

Jucătorul de la PSG pe care Lionel Messi nu l-a invitat la petrecere după câștigarea Balonului de Aur!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2021, 8:50

Jucătorul de la PSG pe care Lionel Messi nu l-a invitat la petrecere după câștigarea Balonului de Aur!

Jucătorul de la PSG pe care Lionel Messi nu l-a invitat la petrecere după câștigarea Balonului de Aur!

Profimediaimages

Este vorba de Mauro Icardi, pe care se pare că Messi nu l-a iertat după ce l-a trădat în trecut pe prietenul său, Maxi Lopez. Argentinienii susțin că vârful lui PSG și Wanda Nara nu au fost invitați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Icardi nu a fost invitat să sărbătorească Balonul de Aur al lui Messi. De cealaltă parte, restul coechipierilor au fost invitați cu toții”, susține Angel Brito, un cunoscut jurnalist argentinian.

Lionel Messi, uimit şi el după al şaptelea Balon de Aur câştigat

Lionel Messi a câştigat pentru a şaptea oară Balonul de Aur în carieră. Argentinianul e conştient că performanţa este una uriaşă, al doilea în acest top fiind rivalul Cristiano Ronaldo, cu 5 trofee. Messi nu crede că portughezul îi va doborî recordul.

„Nu ştiu dacă acest record va fi doborât. Dar totdeauna e cineva care să îmbunătăţească aceste recorduri. Cred că obţinerea de şapte ori a Balonului de Aur este ceva impresionant. Sunt foarte fericit să fiu la Paris să lupt pentru trofee din nou”, a spus Lionel Messi, citat de France Football.

Lionel Messi a pus mâna pe primul trofeu major alături de naţionala mare a Argentinei. Copa America este titlul care a contribuit decisiv la câştigarea Balonului de Aur. El i-a bătut pe Robert Lewandowski şi Jorginho.

Reclamă

„Cred că am luat acest trofeu pentru ce am reuşit cu Argentina la Copa America. După ce am luptat atâţia ani şi m-am împiedicat mereu, am ajuns în sfârşit acolo. Sunt mândru că sunt primul jucător care câştigă Balonul de Aur în tricoul lui PSG”, a mai spus Messi.

Citește și:

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021

Messi a reușit să-l învingă pe Robert Lewandowski. Golgheterul lui Bayern Munchen și-a ajutat echipa să câștige, în acest an, Bundesliga și Supercupa Germaniei, dar nu a fost suficient. Cu 41 de goluri marcate în ultima ediție de campionat, polonezul a ratat șansa de a primi, în premieră, premiul decernat de France Football. A trebuit să se mulțumească numai cu distincția de cel mai bun atacant din 2021.

Lionel Messi încheie perfect anul în care a uluit pe toată lumea și a plecat de la Barcelona. Sud-americanul ajuns la PSG a fost desemnat, pentru a 7-a oară, câștigătorul Balonului de Aur. A mai fost desemnat cel mai bun jucător din lume în 2009, 2010, 2012, 2012, 2015 și 2019. De alte cinci ori (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) a încheiat pe poziția secundă, iar în 2007 a fost pe locul 3, după Kaka și Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul principal pentru care a primit trofeul este acela că Messi a ajutat-o aproape de unul singur pe naționala Argentinei să câștige, cupă o pauză de 28 de ani, Copa America. Leo a reușit nu mai puțin de 36 de driblinguri și a inițiat 46 de acțiuni periculoase. A contribuit la succesul cu 1-0 din finala cu Brazilia și a primit premiul de cel mai bun jucător al competiției. A împărțit premiul desemnat celui mai bun golgheter cu columbianul Luis Diaz (ambii cu 4 reușite).

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și