Închide meniul

Jurgen Klopp a făcut-o pe Liverpool campioană şi se gândeşte la retragere. "Nu mai am niciun plan"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2020, 5:58

Jurgen Klopp a făcut-o pe Liverpool campioană şi se gândeşte la retragere. "Nu mai am niciun plan"

Profimediaimages

Jurgen Klopp a făcut o declaraţie surprinzătoare

Klopp şi-a văzut visul împlinit şi a dezvăluit că nu are de gând să mai petreacă foarte mult timp pe bancă. Mai are patru ani contract cu liderul din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp i-a pus pe gânduri pe fanii lui Liverpool

Săptămâna trecută, Klopp a fost adversarul lui Roy Hodgson. Antrenorul lui Crystal Palace va împlini 73 de ani în această vară.

"Nu mă văd stând pe bancă până la acea vârstă. Când am devenit antrenor, la 33 de ani, m-am gândit că urmează 25 de ani de muncă. Am stat 7 ani şi jumătate la Mainz, 7 la Dortmund, iar în 2024 se împlinesc 23 de ani şi jumătate de când m-am apucat. Nu am niciun plan după acest moment", a declarat Jurgen Klopp pentru Mirror.

Managerul lui Liverpool continuă să fie extaziat după câştigarea titlului.

"Am 53 de ani, sunt sănătos, lucrez la cel mai bun club din lume şi câştig mulţi bani. Viaţa nu este perfectă, dar nu este pentru nimeni. De ce ar fi pentru mine?", a reacţionat Klopp.

Reclamă

Germanul are, la Liverpool, un salariu anual de aproximativ 11 milioane de euro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și