Închide meniul
NEWS ALERT

Juventus a fost depunctată cu 10 puncte, în urma scandalului de fraudă. Cum arată clasamentul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 mai 2023, 21:44 / Actualizat: 24 mai 2023, 11:27

Juventus a fost depunctată cu 10 puncte, în urma scandalului de fraudă. Cum arată clasamentul

Juventus a fost depunctată cu 10 puncte

Leonardo Bonucci, în timpul unui meci la Juventus/ Profimedia

Juventus a fost depunctată cu 10 puncte, în urma scandalului de fraudă. Astfel, în urma acestei decizii, Juventus va ajunge pe locul 7, la 5 puncte de locul 4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus poate ajunge la 62 de puncte, dacă va învinge pe Empoli. În următoarea etapă, Juventus va juca cu Milan, pe teren propriu, derby ce poate fi decisiv în lupta pentru locul 4.

Consiliul de Garanţie al Comitetului Olimpic Italian (Coni) a sesizat Curtea de Apel a Federaţiei Italiene de Fotbal din cauza „lipsurilor motivaţionale” privind ponderea pe care directorii fără delegare ai Consiliului de Administraţie al clubului Juventus, au avut-o în „modificarea deliberată repetată a evidenţei contabile datorate. la numeroase câştiguri de capital ale căror valori au fost fictive”.

Astfel penalizarea de cincisprezece puncte aplicată în luna ianuarie lui Juventus Torino, din cauza câştigurilor de capital considerate artificiale în timpul vânzărilor anumitor jucători a fost reexaminată şi pedeapsa redusă.

Juventus a fost depunctată cu 10 puncte, în urma scandalului de fraudă

Anunţul a fost făcut de jurnalistul Fabrizio Roman, pe reţelele de socializare.

Reclamă

Cum arată clasamentul în Serie A

  1. Napoli – 86 puncte (36j)
  2. Lazio – 68 puncte (36j)
  3. Inter – 66 puncte (36j)
  4. Milan – 64 puncte (36j)
  5. Atalanta – 61 puncte (36j)
  6. AS Roma – 61 puncte (36j)
  7. Juventus – 59 puncte (35j)

Nedved și Agnelli și-au dat demisia de la Juventus

În primăvara anului 2022, gruparea Juventus şi alte zece grupări fuseseră achitate în acest dosar, însă Curtea de Apel a federaţiei a acceptat solicitarea procurorului federal de redeschidere a dosarului, având în vedere elemente transmise de justiţia italiană.

La finalul anului trecut, conducerea lui Juventus, în frunte cu Andrea Agnelli și Pavel Nedved, și-au dat demisia. Atunci, Juve a menţionat că va trebui să prezinte din nou declaraţiile pentru anul fiscal încheiat în iunie 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Compania, controlată de holdingl Exor al familiei Agnelli, a precizat că i-a cerut CEO-ului Maurizio Arrivabene să rămână în funcţie şi că l-a numit pe Maurizio Scanavino manager general.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și