Închide meniul

Juventus – Inter 1-1. Rodrygo, „dublă” spectaculoasă cu care a dus-o pe Real Madrid pe primul loc. Rezultatele zilei

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2023, 23:40

Reclamă
Juventus – Inter 1-1. Rodrygo, „dublă spectaculoasă cu care a dus-o pe Real Madrid pe primul loc. Rezultatele zilei

Juventus - Inter LIVE SCORE

Lautaro Martinez, într-un duel cu Bremer / Profimediaimages

Juventus – Inter a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Cel de-al 250-lea episod din Derby d’Italia s-a încheiat cu o remiză. Bianconerii au ratat şansa de a urca pe primul loc în Serie A şi rămân la două puncte în spatele rivalilor de la Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clasamentul s-a modificat în La Liga. Pe primul loc în clasament a ajuns Real Madrid. Starurile lui Ancelotti au depăşit-o, cel puţin pentru o zi, pe Girona. „Dubla” lui Rodrygo şi golul lui Bellingham au ajutat-o pe Real să se impună în deplasarea cu Cadiz.

Rezultatele serii:

Juventus – Inter LIVE SCORE

Min. 90: Juventus – Inter 1-1. Remiză între primele clasate din Serie A. Inter rămâne pe primul loc şi îşi menţine avansul de două puncte faţă de bianconeri.

Min. 33: Juventus – Inter 1-1! Lautaro Martinez a restabilit egalitatea. A deviat în poartă pasa primită de la Thuram.

Reclamă

Min. 27: Juventus – Inter 1-0! Dusan Vlahovic a deschis scorul, după o centrare perfectă primită de la Chiesa. Atacantul bianconerilor a şutat din prima,  cu latul, imparabil.

Min. 1: A început meciul Juventus – Inter, care are ca miză primul loc în Serie A!

Rodrygo, goluri superbe în Cadiz – Real Madrid

Update 21.02: Cadiz – Real Madrid 0-3. Bellingham a lovit din nou! A înscris al 11-lea gol stagional, la primul său sezon în La Liga

Reclamă 4 / 0/3

Update 20.50: Cadiz – Real Madrid 0-2. Rodrygo a mai marcat un gol spectaculos. Este în seară de graţie!

Update 20.20: Everton – Manchester United 0-3. „Diavolii” au obţinut o victorie categorică. Garnacho (3), Rashford (56) şi Martial (75) au înscris golurile cu care United a urcat pe locul 6 în Premier League.

Update 20.00: Cadiz – Real Madrid 0-1. Rodrygo a înscris cu o execuţie de senzaţie, în minutul 14. A driblat toată defensiva adversă şi a şutat imparabil!

Update 18.00: Frosinone – Genoa 2-1. George Puşcaş şi Radu Drăguşin au fost titulari la oaspeţi.

Alberto Gilardino a început meciul de la Frosinone cu Drăguşin şi Puşcaş titulari, iar atacantul român a avut o ocazie uriaşă de gol încă din primul minut. Gazdele au deschis scorul în minutul 34, prin Matias Soulé, iar Genoa a egalat în minutul 38, când Malinovskyi a şutat de la distanţă şi a înscris. Monterisi a înscris golul victoriei gazdelor, în minutul 90+4 şi Frosinone s-a impus cu 2-1. Radu Drăguşin şi George Puşcaş au fost integralişti la Genoa.

În meciul dintre Empoli şi Sassuolo, scor 3-4, Răzvan Marin nu a intrat la Empoli, în timp ce Daniel Boloca a jucat toate minutele pentru oaspeţi.

În clasament, Genoa este pe locul 15, cu 14 puncte, iar Empoli ocupă poziţia a 18-a, cu 10 puncte.

Reclamă

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 13-a din Serie A:

Cagliari – Monza 1-1 (Dossena 10 / Maric 61);

Empoli – Sassuolo 3-4 (Caputo 4 penalti, Fazzini 30, Kovalenko 86 / Pinamonti 12, M. Henrique 22, Berardi 66 penalti, 90+2);

Frosinone – Genoa 2-1 (Soulé 34, Monterisi 90+4 / Malinovskyi 38).

Update 18.30: Tottenham – Aston Villa 1-2. Spurs a fost învinsă pe teren propriu şi a fost depăşită în clasament de Aton Villa.

Tottenham a deschis scorul în minutul 22, prin Giovani Lo Celso. După numai două minute Ollie Watkins a înscris pentru Aston Villa, însă golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR. Oaspeţii au reuşit însă să egaleze în minutul 45+7, prin Pau Torres, şi au trecut în avantaj la golul lui Ollie Watkins, din minutul 61. Gazdele nu au putut egala şi bifează a treia înfrângere consecutivă în campionat. Învingătoare cu 2-1, Aston Villa a trecut pe locul 4, cu 28 de puncte, iar Tottenham este pe locul 5, cu 26 de puncte.

Juventus – Inter LIVE SCORE. Echipele probabile

Juventus: Szczesny – Gatti, Bremer, Rugani – Cambiaso, McKennie, Caviglia, Rabiot, Kostic – Vlahovic, Chiesa

Inter: Sommer – Darmian, De Vrij, Acerbi – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Thuram, Lautaro Martinez

Nu va fi un meci decisiv, ci un test bun în drumul nostru. Noi ne-am pregătit bine, pentru noi este foarte important să jucăm ămpotriva favoriţilor campionatului, aşa cum au declarat chiar ei. Noi urmăm un alt drum, vrem să revenim în Liga Campionilor şi va fi un test bun pentru noi.

Inzaghi face o treabă excelentă, anul trecut a ajuns în finala Champions League, anul acesta a fost pe primul loc în grupă, deci toate cifrele sunt de partea lui. Este o echipă care primeşte puţine goluri iar, atunci când trece la conducere, e greu să mai fie prinsă din urmă„, a declarat Allegri la conferinţa de presă, potrivit gazzetta.it.

Va fi un meci grozav. Se întâlnesc primele două clasate şi ştiţi ce înseamnă asta: amândouă au o serie grozavă şi se apără foarte bine. Vor fi multe dueluri individuale. Sunt momente în care ei spun că Inter e o echipă care poate fi bătută şi alte în care spun că au slăbiciuni. Aşa se întâmplă înaintea derby-urilor„, a reacţionat Inzaghi.

Meciurile zilei din Europa:

Xavi, război total cu arbitrii după ce Barcelona s-a încurcat cu Rayo Vallecano

Xavi este în război total cu arbitrii, după ce Barcelona s-a încurcat și a remizat cu Rayo Vallecano în ultima etapă. Managerul catalanilor s-a plâns de deciziile luate de central, mărturisind că golul celor de la Rayo trebuia anulat.

Andrei Rațiu a fost rezervă în duelul cu Barcelona, însă a fost trimis în teren în repriza secundă. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Xavi a răbufnit la finalul meciului cu Rayo, și a acuzat faptul că golul marcat de adversari trebuia anulat, pe motiv de offside. Managerul catalanilor a dezvăluit că și arbitrul tușier i-a mărturisit că reușita lui Rayo a venit dintr-o poziție neregulamentară.

Am vorbit cu tușierul, mi-a spus că el crede că a influențat faza, dar, în final, golul a fost validat. Din punctul meu de vedere, e clar că a influnețat faza. Dacă nu avea un fotbalist în spatele său, Balde nu ar fi respins, lăsa mingea să treacă.

Am avut și un penalty la Raphinha. E un penalty clar, nu există scuze. A trebuit să alergăm după egalare pentru că am făcut un joc slab în prima repriză.

Trebuie să jucăm așa cum am făcut-o în partea a doua”, a declarat Xavi, citat de marca.com.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și