Închide meniul

Juventus – Parma 3-1 | Dennis Man şi Cristiano Ronaldo, aceeaşi notă primită de la Gazzetta dello Sport. Ce au scris italienii despre Man şi Mihăilă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 6:38

Juventus – Parma 3-1 | Dennis Man şi Cristiano Ronaldo, aceeaşi notă primită de la Gazzetta dello Sport. Ce au scris italienii despre Man şi Mihăilă

ProfimediaImages

Dennis Man, în duel cu Cristiano Ronaldo

Fostul jucător de la FCSB a evoluat până în minutul 81, iar italienii au caracterizat ca slabă evoluţia lui: "El este cel care a luptat cel mai puţin dintre cei trei atacanţi. În faţa lui a fost Alex Sandro, într-o formă maximă. În loc să îl blocheze, Man s-a ascuns".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a fost introdus pe teren în minutul 61, în locul lui Gervinho, primind nota 5.5. "Nu s-a schimbat scorul după apariţia lui. Nu a reuşit să influenţeze jocul. Pe partea ofensivă, aportul lui a fost limitat", au mai scris cei de la Gazzetta dello Sport. 

Juventus – Parma 3-1. Dennis Man l-a impresionat pe antrenorul Parmei

Dennis Man l-a impresionat însă pe antrenorul Parmei, Roberto D'Aversa. "Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba.

E jucător de echipă națională, a venit dintr-un campionat în care era lider, acum pentru a demonstra în Italia muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top", a declarat Roberto D'Aversa, la finalul meciului cu Juventus, conform Parmalive.

Ajuns la Parma la începutul acestui an, când a fost cumpărat de la FCSB, Man a reușit rapid să impresioneze. Internaționalul român a marcat două goluri și a dat o pasă de gol. Man are 22 de ani și este cotat de transfermarkt.com la 11 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și