Închide meniul
VIDEO

Juvhel Tsoumou, gol fabulos din „foarfecă”! Fotbalistul dat afară de la FCSB de Gigi Becali şi-a făcut echipa campioană, în minutul 90+1, cu o execuţie magnifică

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iunie 2022, 13:07

Juvhel Tsoumou, gol fabulos din „foarfecă! Fotbalistul dat afară de la FCSB de Gigi Becali şi-a făcut echipa campioană, în minutul 90+1, cu o execuţie magnifică

Juvhel Tsoumou, gol fabulos din "foarfecă"

Juvhel Tsoumou, campion cu Wydad Casablanca / Captură Youtube

Juvhel Tsoumou a reuşit un gol fabulos, din „foarfecă”, în penultima etapă din campionatul Marocului. Atacantul de 31 de ani, dat afară de Gigi Becali de la FCSB după numai 100 de minute jucate, a marcat în meciul Mouloudia Oujda – Wydad Casablanca. Cu execuţia magnifică din minutul 90+1 şi-a ajutat echipa să îşi asigure matematic titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De un punct mai avea nevoie Wydad Casablanca pentru a deveni campioană pentru a 22-a oară în istoria clubului. Gazdele au condus însă cu 2-0 la pauză, prin „dubla” lui Diakite.

Juvhel Tsoumou, gol fabulos din „foarfecă”. A făcut-o campioană pe Wydad Casablanca

Liderul din Maroc a redus din diferenţă imediat după pauză, moment în care şi-a făcut apariţia pe teren şi Tsoumou. Jucătorul ajuns la Wydad după ce a fost pus pe liber şi de Viitorul a dat marea lovitură, în prelungirile partidei.

Cu un singur gol stagional, Tsomou a profitat de centrarea unui coechipier şi a încercat o execuţie acrobatică. I-a ieşit! Congolezul a înscris superb, din „foarfecă”, şi a făcut in extremis 2-2.

Cu această remiză, Wydad Casablanca s-a distanţat la patru puncte de Raja Casablanca şi nu mai poate fi ajunsă. Fanii au sărbătorit pe străzi titlul câştigat, la numai o lună după ce echipa lor favorită a triumfat şi în Liga Campionilor Africii.

Reclamă

Tsoumou marcase la debutul în tricoul lui FCSB

În urmă cu trei ani, Juvhel Tsoumou a ajutat-o pe FCSB să o învingă pe Universitatea Craiova cu un gol marcat în minutul 88. Reuşea să puncteze la numai câteva zile după ce semnase cu roş-albaştrii.

Când intri pe teren ca atacant ai de gând să marchezi. Am făcut un meci bun ofensiv-defensiv. Steaua (n.r. FCSB) e cea mai mare echipă din România. Oricine avea această oportunitate ar fi folosit-o. Astăzi norocul a fost de partea noastră.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine nu contează prima sau a doua alegere. Sper ca toată lumea să înscrie. Este bine pentru echipă. L-am convins pe Gigi Becali marcând goluri. Când ești la un club ca Steaua nu te gândești la bani. Atmosfera de aici mi-a amintit de Germania”, declara Tsoumou după ce debuta cu gol la FCSB.

Tsoumou nu a confirmat şi a fost pus de Gigi Becali pe lista „neagră”. A plecat de la roş-albaştri şi a ajuns în china, la Liaoning Sheyang, după care a jucat şi pentru Farul lui Gică Hagi.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și