Închide meniul

Karim Benzema a făcut spectacol pentru Al-Ittihad şi a stabilit un record mondial! Borna impresionantă atinsă de starul francez

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 23:26

Reclamă
Karim Benzema a făcut spectacol pentru Al-Ittihad şi a stabilit un record mondial! Borna impresionantă atinsă de starul francez

Karim Benzema a făcut spectacol pentru Al-Ittihad şi a stabilit un record mondial

Karim Benzema, în timpul unui meci la Al-Ittihad/ Profimedia

Karim Benzema a făcut spectacol pentru Al-Ittihad şi a stabilit un record mondial. Starul francez a marcat un gol în duelul cu Auckland City, din optimile Cupei Mondiale a cluburile, reuşind să atingă o bornă impresionantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concret, Karim Benzema a devenit primul jucător din istorie care reuşeşte să marcheze la patru ediţii ale Campionatului Mondial al Cluburilor, conform presei din Spania.

Karim Benzema a făcut spectacol pentru Al-Ittihad şi a stabilit un record mondial

Karim Benzema a punctat pentru 3-0 în duelul cu Auckland City, în minutul 40. Atacantul francez a punctat cu un şut din faţa porţii, după ce a primit o pasă perfectă de la Al Shanqiti.

În minutul 29, Romarinho a deschis scorul pentru Al-Ittihad. Pentru 2-0 a marcat N’Golo Kante, fostul câştigător al Campionatului Mondial al Cluburilor alături de Chelsea.

Reclamă

Al-Ittihad s-a impus astfel fără emoţii în duelul cu Auckland City, şi a reuşit să se califice în sferturile Campionatului Mondial. În următoarea fază, trupa lui Karim Benzema se va duela cu A Ahly, iar dacă va reuşi să se califice în semifinale, se va duela cu Fluminense.

Karim Benzema şi celelate staruri de la Al-Ittihad pot fi văzute şi în AntenaPLAY. Campioana Arabiei Saudite s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei, competiţie care se vede live pe platforma noastră.

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu au prins primul 11 al lui Karim Benzema

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu au prins primul 11 al lui Karim Benzema! Starul francez al celor de la Al-Ittihad a făcut câteva alegeri interesante şi a omis mai multe nume mari, printre care şi cele ale lui Messi şi Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Într-o discuţie cu echipa de social media a celor de la Al-Ittihad, Benzema a fost provocat să alcătuiască un prim 11 ideal din punctul său de vedere. În poartă, el l-a ales pe Manuel Neuer, în timp ce în apărare, trei foşti coechipieri de la Real Madrid au fost aleşi. În echipa lui Benzema se regăsesc Pepe, Sergio Ramos şi Marcelo, dar şi Dani Alves, fostul său rival de la Barcelona.

Din echipa lui Benzema mai fac parte conaţionalii Claude Makelele, Paul Pogba şi fostul său antrenor de pe Santiago Bernabeu, Zinedine Zidane. În plus, el l-a ales şi pe Ronaldinho. În atac, Benzema s-a ales pe el, alături de Ronaldo Nazario.

Astfel, în echipa alcătuită de Karim Benzema nu au avut loc Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, cei doi pretendenţi la titlul de GOAT (n.r. cel mai mare jucător din toate timpurile).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și