Închide meniul
Foto

Karim Benzema a venit fără celebrul bandaj la gala Balonului de Aur! Incredibil cum arată degetul starului de la Real Madrid

Cosmin Cioboată Publicat: 19 octombrie 2022, 20:22

Karim Benzema face furori la Real Madrid

Karim Benzema a câștigat Balonul de Aur 2022

  • Karim Benzema a venit fără celebrul bandaj la gala Balonului de Aur
  • Incredibil cum arată degetul starului de la Real Madrid

Karim Benzema a venit fără celebrul bandaj la gala Balonului de Aur, de luni seară. Starul lui Real Madrid joacă de mai bine de 3 ani cu mâna dreaptă înfășurată în bandaj. Atacantul francez s-a lovit grav la deget în ianuarie 2019, într-un meci disputat de „galactici” cu Real Betis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benzema a amânat să se opereze, pentru a nu fi nevoit să stea departe de teren o lungă perioadă de timp.

Karim Benzema a venit fără celebrul bandaj la gala Balonului de Aur!

Karim Benzema a strâns din dinți și a continuat să marcheze pe bandă rulantă în tricoul Realului, folosind un bandaj la mână pentru a-și proteja degetul.

Reclamă
Karim Benzema face furori la Real Madrid
Karim Benzema a câștigat Balonul de Aur / Profimedia

Luni, a venit „nota de plată” pentru eforturile depuse și prestațiile de vis ale lui Benzema. Super-atacantul de 34 de ani a câștigat Balonul de Aur în premieră, iar la prestigioasa ceremonie de la Paris a venit fără renumitul bandaj cu care și-a obișnuit fanii.

Din fotografiile realizate la gală, se observă că degetul lui Karim Benzema este strâmb, având o formă bizară.

Reclamă

Karim Benzema a venit la gala Balonului de Aur și cu mama copilului său, și cu actuala iubită!

Karim Benzema a fost susținut la gala de decernare a Balonului de Aur 2022 atât de mama copilului său, cât și de actuala iubită.

Cora Gauthier, mama băiețelului său, și Jordan Ozuna, actuala iubită, au fost prezente la Theatre du Chatelet din Paris pentru a urmări live cum atacantul Realului scrie istorie. Cele două femei au “furat” toate privirile în timpul festivității de la Paris (vezi GALERIA FOTO de mai jos).

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, în momentul în care Karim Benzema a primit Balonul de Aur din partea lui Zinedine Zidane, camerele TV au fost ațintite doar asupra Corei Gauthier. Și Ibrahim, fiul lui Benzema, a fost prezent la gală, alături de mama sa.

„Benzema le-a invitat la Gala Balonului de Aur pe Cora Gauthier, mama băiatului său, dar și pe actuala parteneră, Jordan Ozuna. Atacantul s-a pozat pe covorul roșu alături de fiul său de 5 ani, Ibrahim, pe care îl are din relația cu modelul Cora Gauthier. Aceasta a venit la Gală, dar a avut o prezență discretă și a rămas mai mult în culise.

Nici Jordan Ozuna, actuala parteneră a lui Karim Benzema, nu a ratat evenimentul. Cei doi au evitat să facă poze împreună. Jordan și Cora seamănă mult, iar mulți au ajuns să le confunde la gală.

Situația a fost bizară în momentul în care Karim a primit premiul și le-a mulțumit apropiaților. În acel moment, camerele TV erau pe Cora și pe familia fotbalistului (n.r. mama și fiul său, Ibrahim), iar Jordan a fost ignorată, deși este actuala parteneră a lui Benzema.”, a scris publicația Libertad Digital, citată de digisport.ro.

Karim Benzema mai are un copil, pe Melia, din relația cu Chloe de Launay. Starul lui Real Madrid s-a afișat în premieră cu noua parteneră, Jordan Ozuna, în această vară, în timpul unei vacanțe.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Al Ittihad - Al Hilal LIVE VIDEO (21:00) în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 12 mart., 23:00
Al Ittihad – Al Hilal 0-2 a fost în AntenaPLAY! Liderul din Arabia Saudită, calificare în semifinalele Ligii Campionilor Asiei
Ronaldo, convins că Kylian Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid
La Liga • 11 mart., 16:00
Ronaldo, convins că Kylian Mbappe îşi va îndeplini marele vis la Real Madrid: „Este incredibil!”
Programul complet al returului sferturilor Ligii Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 7 mart., 22:29
Programul complet al returului sferturilor Ligii Campionilor Asiei. Dan Petrescu, Ronaldo şi Benzema, show total în AntenaPLAY!
Al Hilal - Al Ittihad 2-0 
AntenaPLAY • 5 mart., 22:03
Al Hilal – Al Ittihad 2-0 a fost în AntenaPLAY. Vedetele din Arabia Saudită au făcut spectacol total în Liga Campionilor Asiei
Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei
Liga Campionilor Asiei • 2 mart., 15:41
Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Dan Petrescu sunt live în AntenaPLAY