Închide meniul

Karim Benzema, debut perfect la Al-Ittihad! Gol şi pasă de gol la primul meci pentru campioana din Arabia Saudită

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2023, 10:35

Reclamă
Karim Benzema, debut perfect la Al-Ittihad! Gol şi pasă de gol la primul meci pentru campioana din Arabia Saudită

Karim Benzema, debut perfect la Al-Ittihad

Karim Benzema a marcat şi a oferit o pasă de gol la debutul în tricoul lui Al-Ittihad / Profimedia

Karim Benzema, debut perfect la Al-Ittihad! Francezul a disputat primul meci în tricoul noii sale echipe în partida cu Esperance Tunis din Tunisia, în Arab Club Champions Cup. Al-Ittihad a câştigat cu 2-1, iar Karim Benzema a contribuit decisiv la ambele goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul francez de 35 de ani a ajuns la Al-Ittihad vara aceasta din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Real Madrid. Pe Santiago Bernabeu, el a petrecut 14 ani, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai madrilenilor în tot acest timp, reuşind să câştige şi Balonul de Aur în 2022.

Karim Benzema, debut perfect la Al-Ittihad! Gol şi pasă de gol la primul meci pentru campioana din Arabia Saudită

Karim Benzema a avut parte de debutul perfect la noua sa echipă, Al-Ittihad. În meciul cu Esperance Tunis, francezul a oferit pasa decisivă la deschiderea scorului din minutul 35, atunci când a înscris Abderrazak Hamdallah.

În minutul 55, Benzema şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, atunci când a înscris cu un şut superb, din afara careului. Pentru Esperance Tunis a înscris Ousemma Bougerra, în minutul 26.

După primul meci din faza grupelor din Arab Club Champions Club, Al-Ittihad se află pe primul loc, cu 3 puncte, fiind urmată de Al-Shorta din Irak. Fără puncte, pe locurile 3 şi 4 se clasează Esperance Tunis şi CS Sfaxien (Tunisia).

Reclamă

La Al-Ittihad a debutat şi N’Golo Kante, cealaltă vedetă care a semnat cu campioana din Arabia Saudită în această vară. Mijlocaşul francez a fost introdus de Nuno Espirito Santo la pauză.

Al-Ittihad speră să îşi treacă în palamares pentru a doua oară trofeul Arab Club Champions, după ce a mai câştigat această competiţie în sezonul 2004/05.

Andrei Burcă a fost prezentat de Al-Akhdoud! „Războinicul român” se va duela cu Ronaldo şi Benzema în Arabia Saudită

Andrei Burcă a fost prezentat de Al-Akhdoud! Fundaşul de 30 de ani s-a despărţit de CFR Cluj şi va evolua la Al-Akhdoud, echipă din prima ligă din Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a primit un milion de euro pentru fundaşul carea evoluat patru sezoane în Gruia. În vara anului 2019, clujenii plăteau 100.000 de euro pentru transferul lui Burcă de la FC Botoşani.

„Războinic român”, au scris cei de la Al-Akhoud, atunci când au prezentat pe contul de Twitter transferul fundaşului român.

Al-Akhoud este o echipă nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită. Noua echipă a lui Andrei Burcă a obţinut promovarea după ce a încheiat pe locul 3 sezonul din al doilea eşalon, cu 68 de puncte.

Cotat la 3,7 milioane de euro pe transfermarkt.com, Andrei Burcă a evoluat în 163 de partide în tricoul lui CFR Cluj. El a marcat 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive în această perioadă. Burcă a obţinut trei titluri de campion cu formaţia din Gruia şi o Supercupă a României. De asemenea, el are 19 selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat un gol. Acum, fundaşul român se va duela în campionatul din Arabia Saudită cu jucători precum Cristiano Ronaldo sau Karim Benzema.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Echipa lui Gică Hagi, umilită de covăsneni în prima repriză 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și