Închide meniul

Karim Benzema, în plin conflict cu Olivier Giroud. Care este motivul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 13:01

Karim Benzema, în plin conflict cu Olivier Giroud. Care este motivul

DPA Images / Daniel Gonzalez Acuna

Karim Benzema, în plin conflict cu Olivier Giroud. Care este motivul

Ironia lui Benzema a venit pe Instagram, într-o transmisiune în direct. Jucătorul lui Real Madrid a fost ulterior criticat pentru aroganța sa, acesta oferind un răspuns prompt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema: ”Este ceea ce cred eu, adică adevărul”

”Unii oameni se gândesc doar la ce am spus despre Giroud și Formula 1, dar nu au remarcat ceea ce am zis despre performanțele sale la naționala Franței. 

Ei se concentrează doar pe ce am declarat despre Formula 1 și karting, dar este ceea ce cred eu, adică adevărul”, a scris Benzema.

Karim Benzema nu mai joacă la naționala Franței din 2015

Karim Benzema nu a mai fost chemat la prima reprezentativă a Franței din 2015, atunci când a vrut să îl escrocheze pe Mathieu Valbuena într-o afacere de şantaj legată de un sex tape.

De atunci, Benzema nu a mai fost selecţionat deloc şi nu a putut face parte din lotul din 2018 de la Cupa Mondială. La turneul final din Rusia, Franţa a câştigat competiţia după o finală cu Croaţia.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și