Închide meniul

OFICIAL | Karim Benzema revine la naţionala Franţei! Didier Deschamps va miza pe superstarul lui Real Madrid la EURO 2020. Anunţul zilei în fotbalul mondial

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 mai 2021, 19:45 / Actualizat: 18 mai 2021, 21:31

OFICIAL | Karim Benzema revine la naţionala Franţei! Didier Deschamps va miza pe superstarul lui Real Madrid la EURO 2020. Anunţul zilei în fotbalul mondial

Procurorii cer 10 luni de închisoare pentru Karim Benzema

Profimedia

Update: Karim Benzema revine la naţionala Franţei. Lotul lui Didier Deschamps a anunţat lotul pentru EURO 2020, iar pe listă este inclusă şi vedeta lui Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Karim Benzema, la un pas de revenirea la naţionala Franţei. Atacantul de 33 de ani ar fi fost „iertat” după scandalul de şantaj din 2015, iar L’Equipe anunţă că poate prinde lotul „Les Bleus” pentru EURO 2020.

Se pare că Didier Deschamps ar fi trecut peste episodul care i-a adus mari probleme lui Benzema, asta şi după ce Noel Le Graet, președintele federației franceze, a insistat pentru acesta.

Reclamă

„Deschamps va anunța cei 26 de jucători pentru Euro. Prezența lui Benzema nu e total îndepărtată”, au anunţat jurnaliştii francezi. Decizia finală va fi luată în această seară.

Karim Benzema revine la naţionala Franţei

La EURO, Franţa se află într-o grupă dificilă, din care mai fac parte Germania, Ungaria şi Portugalia, campioana en-titre.

Cotat la 25 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Benzema este omul momentului la Real Madrid. În actualul sezon, atacantul a marcat 29 de goluri şi a oferit 8 pase decisive în 45 de meciuri, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3
Karim Benzema
profimediaimages.ro

Didier Deschamps se amuza pe tema subiectului Benzema la naţionala Franţei

Recent, Didier Deschamps, selecţionerul naţionalei Franţei, a vorbit despre posibilitatea ca Karim Benzema (33 ani) să îmbrace din nou tricoul „Les Bleus”.

Subiectul Benzema nu îi dă pace lui Didier Deschamps, care a dat de înţeles, într-o manieră amuzantă, că Benzema nu va fi selecţionat la echipa naţională pentru EURO 2020.

„Nu sunt Moş Crăciun, nu sunt aici să fac surprize. O luăm încetul cu încetul. Voi anunţa lotul pe 18 mai. Vor fi jucători care vor participa la al doilea turneu final”, a spus Deschamps, citat de goal.com.

Karim Benzema nu mai joacă la naționala Franței din 2015

Karim Benzema nu a mai fost chemat la prima reprezentativă a Franței din 2015, atunci când a vrut să îl escrocheze pe Mathieu Valbuena într-o afacere de şantaj legată de un sex tape.

A fost ”suspendat”, deși, la acel moment, avea 81 de meciuri și 27 de goluri marcate.

De atunci, Benzema nu a mai fost selecţionat deloc şi nu a putut face parte din lotul din 2018 de la Cupa Mondială. La turneul final din Rusia, Franţa a câştigat competiţia după o finală cu Croaţia.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și