Închide meniul

Karim Benzema, performanță uimitoare! A intrat în istoria fotbalului francez după ce l-a depășit pe legendarul Thierry Henry

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2021, 9:06

Karim Benzema, performanță uimitoare! A intrat în istoria fotbalului francez după ce l-a depășit pe legendarul Thierry Henry

Karim Benzema, performanță uimitoare! A intrat în istoria fotbalului francez

Profimediamages

Benzema a devenit cel mai bun marcator francez pentru echipele de club, cu 361 de reușite. El l-a depășit pe legendarul Thierry Henry, care își trecuse în cont 360 de reușite. El a înscris 295 de goluri pentru Madrid ș 66 pentru Olympique Lyon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Benzema a ajuns la 361 de goluri, în 725 de meciuri, în timp ce Henry a avut nevoie de 791 de partide pentru a-și trece în cont 360 de reușite. ”Sunt mândru că am devenit cel mai bun jucător din istoria Franței”, a scris acesta pe Twitter.

Karim Benzema, formă uriașă după plecarea lui Cristiano Ronaldo

Atacantul cotat la 25 de milioane de euro are un sezon spectaculos alături de Real Madrid. El a marcat 6 goluri în toate competițiile, reușind și nu mai puțin de 8 assist-uri.

Forma lui Benzema a ”explodat” pur și simplu după plecarea lui Cristiano Ronaldo. De atunci, el a marcat 103 goluri în 165 de meciuri oficiale disputate pentru Real Madrid.

Reclamă

Karim Benzema a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare

Karim Benzema a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare. Superstarul lui Real Madrid va plăti zeci de mii de euro, în dosarul de şantajare a fostului său coechipier Mathieu Valbuena.

Împotriva celorlalţi patru inculpaţi din acest dosar care a zguduit lumea fotbalului francez, Axel Angot, Mustapha Zouaoui, Younes Houass şi Karim Zenati, Tribunalul Penal de la Versailles a pronunţat pedepse de la optsprezece luni de închisoare cu suspendare la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Benzema a fost acuzat de complicitate la tentativă de şantaj. Jucătorul de la Real Madrid l-ar fi determinat pe fostul său coechipier din echipa Franţei să plătească persoanele care au ameninţat că vor dezvălui un videoclip intim în care apare.

Reclamă 4 / 0/3

În noiembrie 2015, fostul internaţional francez Djibril Cisse şi alte trei persoane erau reţinuţi într-un caz de şantaj care îl viza pe Valbuena. Cisse i-ar fi cerut bani lui Valbuena pentru a nu da publicităţii o înregistrare video în care conaţionalul său apare în momente intime cu prietena sa. Ulterior, Cisse a fost eliberat şi exonerat de orice vină.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și