Închide meniul

Keșeru a preferat carantina din Bulgaria. "În România poți ieși din casă doar cu declarații speciale"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2020, 12:03

Keșeru a preferat carantina din Bulgaria. "În România poți ieși din casă doar cu declarații speciale"

Mediafax Foto / Aleksandar Djorovic

Claudiu Keșeru a rămas izolat în Bulgaria

Orădeanul s-a autoizolat la Razgrad, alături de soție și cei doi copii. În ultimele zile nu a mai primit nicio veste de la coechipierii Cosmin Moți și Dragoș Grigore. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Keșeru a ales Bulgaria pe timpul pandemiei

Vârful de 33 de ani a oferit un interviu pentru cotidianul Meridian. Keșeru a dezvăluit că nu a luat în calcul să plece din Bulgaria, mai ales din cauza măsurilor drastice luate la noi în țară.

"Este mai dificil în România decât este aici. Oamenii pot ieși din casă doar după ce completează declarații speciale. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am preferat să rămân în Bulgaria și să nu mă întorc în țara natală. A trebuit să mă izolez aici", a declarat golgheterul campionatului din Bulgaria.

Patronul lui Ludogoreț a fost depistat pozitiv la Covid-19. Kiril Domuschiev a avut nevoie de intervenția medicilor, iar tratamentul și-a făcut efectul. Miliardarul care investește la campioana Bulgariei a reușit să se vindece, dar jucătorii rămân în carantină!

"Cu Cosmin Moți și Dragoș Grigore nu am vorbit în ultimele 4 zile, nu știu unde sunt. Din fericire, nimeni din familia mea nu a avut probleme până acum" a reacționat Claudiu Keșeru.

Reclamă

În Bulgaria au fost confirmate aproape 600 de cazuri de coronavirus. Sunt de opt ori mai puține persoane infectate decât în România.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și