Închide meniul

Koeman taie în carne vie la Barcelona! Patru staruri vor pleca de pe Camp Nou. Olandezul le-a transmis să îşi caute echipă

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 24 august 2020, 15:21

Koeman taie în carne vie la Barcelona! Patru staruri vor pleca de pe Camp Nou. Olandezul le-a transmis să îşi caute echipă

Zuma Press / Alejandro Garcia

Ronald Koeman în timpul prezentării oficiale la FC Barcelona

Astfel, Luis Suarez, Rakitic, Vidal şi Umtiti au fost înştiinţaţi că nu mai este nevoie de serviciile lor şi că tehnicianul olandez nu mai vrea să îi folosească în angrenajul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman i-a contactat personal pe cei patru

Koeman i-ar fi sunat personal pe cei patru pentru a le da vestea şi pentru a-i încuraja să caute o soluţie satisfăcătoare atât pentru ei cât şi pentru club.

Vidal (33 de ani) mai are contract până la sfârşitul lui iunie 2021 şi mai are de încasat în jur de nouă milioane de euro.

Rakitic (32 de ani) se află în aceeaşi situaţie, dar negocierile se desfăşurau deja în cazul său. Se zvoneşte că viitoarea sa destinaţie ar fi Sevilla, proaspăta câştigătoare a Europa League.

Koeman, probleme cu Umtiti

Umtiti (26 de ani) este un caz special pentru antrenorul Ronald Koeman. Situaţia sa este extrem de încurcată după ce fundaşul francez a jucat doar 30 de jocuri pentru Barcelona din 120 posibile în ultimii doi ani.

Reclamă

Mai mult, Umtiti are un contract de 12 milioane de euro pe an care se întinde până în 2023 şi refuză să se opereze pentru a-şi rezolva problemele la genunchi.

Cu toate acestea, francezul nu pare pregătit să renunţe la bani pentru a se despărţi de gruparea catalană, astfel că rămâne de văzut ce soluţie se va găsi, informează As.

Ronald Koeman, fără interes pentru Luis Suarez

În ceea ce-l priveşte pe Luis Suarez, acesta era chiar nemulţumit că nu este contactat de nimeni din conducerea clubului.

Reclamă 4 / 0/3

"Dacă doleanţa clubului este să plec, ar fi bine ca persoana care conduce să vorbească direct cu mine", declara fotbalistul uruguayan.

Suarez ar putea reveni la Amsterdam ca parte a planului lui Koeman de a-l aduce pe Camp Nou pe mijlocaşul lui Ajax, Donny van de Beek.

Recomandări
  • Koeman a venit în locul lui Quique Setien după dezastrul (2-8) cu Bayern
  • El îşi doreşte anumiţi jucători printre care van de Beek şi Lautaro Martinez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și