Închide meniul

Kun Aguero, anunţ despre Lionel Messi! Ce a spus atacantul imediat după ce a semnat cu Barcelona

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 10:45

Kun Aguero, anunţ despre Lionel Messi! Ce a spus atacantul imediat după ce a semnat cu Barcelona

Profimediaimages

Kun Aguero, anunţ despre Lionel Messi!

„Da, cred că Messi va rămâne la Barcelona şi în sezonul viitor. Sper să joc alături de el la Barcelona. Îl ştiu extrem de bine, suntem foarte buni prieteni”, a spus Kun Aguero, la prezentarea la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kun Aguero, anunţ despre Lionel Messi! Clauză de reziliere uriaşă pentru Aguero

Kun Aguero a semnat un contract valabil pe doi ani cu Barcelona. De asemenea, el va avea o clauză de reziliere uriaşă, pentru un jucător de 32 de ani: 100 de milioane de euro va plăti clubul care îl va vrea pe Kun.

„Când Barca am fost contactat, nici măcar nu am ezitat. I-am spus agentului meu că să discute doar cu Barca. A fost o bucurie imensă. Eu eram interesat de ei de când aveam 14 ani.

I-am spus președintelui Laporta că, atunci când eram copil, mi-am spus că într-o zi mă va remarca cu siguranță. Și iată-mă! Nu mi-am imaginat, dar toți aleargă să semneze cu Barcelona”, a spus Aguero.

Sergio Aguero, prezentat oficial la FC Barcelona

Sergio Aguero a semnat cu FC Barcelona. Atacantul de 32 de ani se va alătura lui Messi&Co pe 1 iulie. Până atunci, Sergio Aguero va merge la naționala Argentinei, unde va disputa meciurile cu Chile și Columbia din calificările pentru Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă

Sergio Aguero este familiar cu La Liga. Manchester City l-a transferat chiar de la o rivală a Barcelonei, Atletico Madrid, pentru 40 de milioane de euro. Ba mai mult, Lionel Messi este naşul lui Benjamin, fiul atacantului.

„Barcelona este cea mai bună echipă din lume, toţi ştim asta. A fost o decizie foarte bună. Este un pas mare în carieră şi sunt fericit. Sper să contribui la cât mai multe reuşite pentru club.

Sper să îmi ajut cât de mult pot. Suntem o echipă unită şi o să dau tot ce am mai bun. Îmi doresc să realizăm lucruri mari la finalul sezonului. Sper ca fanii să fie încântaţi. Deja m-au văzut cum joc pentru altă echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Am ajuns în Europa la 18 ani, la Atletico, care m-a ajutat enorm în carieră. Apoi m-am dus la Manchester City şi toată lumea ştie ce înseamnă Premier League. Acolo mi-am schimbat stilul de joc. Am o poziţie preferată. O să încerc să aduc experienţa din Anglia aici”, a declarat Aguero.

Recomandări
  • Kun Aguero a semnat cu Barcelona pe două sezoane
  • Aguero are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și