Închide meniul

Kyle Krause, ca Gigi Becali! Ce decizie de ultima oră a luat patronul Parmei: "Să începem!" Planul imens pus la cale de şeful lui Man și Mihăilă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 februarie 2021, 13:56

Kyle Krause, ca Gigi Becali! Ce decizie de ultima oră a luat patronul Parmei: "Să începem!" Planul imens pus la cale de şeful lui Man și Mihăilă

Parma Calcio 1913

Ultima decizie a patronului Parmei

Kyle Krause îi calcă pe urme lui Gigi Becali. Magnatul american este decis să se implice mai mult la Parma. El a călătorit de urgenţă din SUA în Italia și a anunţat că va petrece cel puțin 100 de zile alături de jucătorii și staff-ul tehnic de pe Ennio Tardini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kyle Krause se implică activ la Parma

„Am ajuns la Parma duminică. Voi fi aici pentru următoarele 100 de zile și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a-i ajuta pe băieți să rămână în prima ligă. Nu aș vrea să fiu niciunde altundeva în lume. Să începem! Hai Parma”, a scris Krause pe Twitter. 

Miliardarul american le-a promis suporterilor că stadionul Ennio Tardini va fi renovat. Krause s-a întâlnit deja cu vice-primarul din Parma și a pus la punct planurile pentru reabilitarea arenei.

„Doar ce am încheiat o discuție benefică cu Marco Bosi (n.r. – viceprimarul Parmei). Planurile noastre sunt aliniate: stadionul Tardini este iconic, iar renovarea sa este foarte importantă pentru întregul oraș. Indiferent de locul pe care vom încheia sezonul, munca va continua”, a anunțat Krause.

Reclamă

Ultimele lucrări de renovare la Ennio Tardini au avut loc la începutul anilor '90. Stadionul a fost inaugurat în 1923.

Valentin Mihăilă, laudat la Parma

În meciul din etapa precedentă din Serie A, Parma şi Udinese au terminat la egalitate, scor 2-2. Valentin Mihăilă a jucat titular şi a fost implicat în ambele reuşite ale gazdelor, reușind să scoată un penalty.

"Gervinho nu a jucat din motive tactice, Mihăilă foarte bine, precum şi Karamoh", a apreciat antrenorul "cruciaților, Roberto D'Aversa, după Parma – Udinese 2-2. 

Reclamă 4 / 0/3

Parma este pe locul 19 în Serie A, la șase puncte de salvare. Clubul de pe Tardini n-a mai câștigat in campionat de la sfârșitul lunii noiembrie. De altfel, Parma a obținut doar două victorii în întreg sezonul.

Următoarea partidă pentru echipa lui Man și Mihăilă este pe terenul Speziei, formație de pe locul 16. Cele două echipe sunt despărțite de 10 puncte în clasament.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și