Închide meniul

Kylian Mbappe a dat radarul peste cap! Sprint cu 36 km/h şi un gol senzaţional în Marseille – PSG 0-2

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2021, 6:50

Kylian Mbappe a dat radarul peste cap! Sprint cu 36 km/h şi un gol senzaţional în Marseille – PSG 0-2

ProfimediaImages

Kylian Mbappe, gol după un sprint incredibil

În minutul 9, după un corner al gazdelor, PSG a scăpat pe contraatac. Kbappe a plecat din propriul careu mic şi a accelerat incredibil. În câteva secunde el a atins viteza de 36 km/h, chiar înainte de a primi pasa decisivă de la Angel Di Maria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe e cotat la 180 de milioane de euro

Mbappe a intrat în careul lui OM şi l-a învins pe portarul Mandanda, cu un şut la colţul scurt, asta după ce a driblat lejer un adversar. Mauro Icardi a stabilit scorul final 15 minute mai târziu. 

În urma acestei victorii, PSG rămâne pe locul 3 în Ligue 1, cu 51 de puncte acumulate după primele 24 de etape. Lille e liderul surpriză (54 de puncte) şi e urmată de Olympique Lyon, cu 52 de puncte. 

Kylian Mbappe a ajuns la 22 de ani şi este cotat la 180 de milioane de euro de transfermarkt.de. În acest sezon, internaţionalul francez a marcat 18 goluri şi a oferit 9 pase decisive, în 26 de meciuri. 

Intră aici pentru a vedea super-golul lui Kylian Mbappe!

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și