Închide meniul

Kylian Mbappe a decis unde va juca sezonul viitor! Ce spune despre varianta Real Madrid

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 17:50

Reclamă
Kylian Mbappe a decis unde va juca sezonul viitor! Ce spune despre varianta Real Madrid

Ce ofertă i-a făcut Real Madrid lui Kylian Mbappe. PSG are trei variante pentru a-l înlocui

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a decis unde va juca sezonul viitor, după ce a anunţat că nu îşi va mai prelungi contractul cu PSG. Starul francez a negat informaţiile conform cărora se va transfera la Real Madrid, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul lui Kylian Mbappé că nu vrea să activeze opţiunea de prelungire a contractului Paris Saint-Germain după 2024 a pus pe jar fotbalul francez şi mondial, iar jucătorul a decis să rupă tăcerea prin intermediul contului său de Twitter.

Kylian Mbappe a decis unde va juca sezonul viitor

În presa franceză a apărut informaţia că Mbappe se va transfera la Real Madrid, încă din această vară, deşi contractul cu PSG va expira sezonul viitor.

Acesta a vrut să clarifice totul, şi astfel a transmis un mesaj categoric prin intermediul contului să de Twitter.

„MINCIUNI… În acelaşi timp, cu cât este mai mare, cu atât mai mult trece. Am spus deja că voi continua sezonul viitor la PSG, unde sunt foarte fericit”, se arată în mesajul postat de Kylian Mbappe, pe Twitter.

Reclamă

Pe de altă parte, Kylian Mbappé nu a spus nimic despre decizia sa de a nu-şi prelungi cu încă un an contractul cu Paris SG, ceea ce ar însemna că va pleca gratis în vara anului 2024, lucru pe care directorii clubului ar refuza să-l ia în considerare, conform lefigaro.fr.

Kylian Mbappe, ruptură totală de PSG

Kylian Mbappe a avut un discurs ferm după ce şi-a anunţat plecarea de la PSG. Printr-o scrisoare trimisă conducerii clubului, Mbappe anunţa că nu îşi va prelungi contractul cu campioana Franţei, care expiră în 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Niciodată nu am discutat cu PSG despre un alt contract. Consiliul de administrație al PSG a fost informat pe 15 iulie 2022 de decizia mea de a nu reînnoi contractul după 2024. Scrisoarea trimisă (n.r. luni, 12 iunie) avea doar scopul de a confirma ceea ce le-am spus deja„, a spus Kylian Mbappe, conform AFP.

În urma deciziei lui Mbappe, conducerea clubului parizian a hotărât să îi ofere două opţiuni acestuia: fie semnează prelungirea, fie va pleca încă din această vară.

„PSG, surprinsă de decizia jucătorului său, vrea să arate de data aceasta o poziție fermă: fie Mbappé își prelungește contractul în această vară, fie va fi vândut înainte de închiderea pieței”, a scris L’Equipe.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și