Închide meniul

Kylian Mbappe a încercat să deturneze transferul lui Aurelien Tchouameni la Real Madrid: „Hai la PSG!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2022, 17:00

Kylian Mbappe a încercat să deturneze transferul lui Aurelien Tchouameni la Real Madrid: „Hai la PSG!

Aurelien Tchouameni a refuzat-o pe PSG pentru a semna cu Real Madrid

Aurelien Tchouameni, alături de Karim Benzema şi Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe a încercat să deturneze transferul lui Aurelien Tchouameni la Real Madrid. Vedeta lui PSG nu a avut sorţi de izbândă, iar mijlocaşul a ajuns în cele din urmă pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a semnat prelungirea contractului cu Paris Saint-Germain şi a încercat să îşi aducă şi conaţionalul pe Parc des Princes. Campionul mondial i-a propus mijlocaşului de la AS Monaco să rămână în Ligue 1 şi să facă pasul la campioana Franţei. Acesta nu a vrut să audă şi i-a transmis că Real Madrid este clubul la care vrea să ajungă.

Kylian Mbappe a încercat să deturneze transferul lui Aurelien Tchouameni la Real Madrid

„Am avut șansa să aleg alte cluburi, dar după ce am aflat că Real Madrid vrea să mă semneze, nu am ezitat nicio clipă. Kylian Mbappe a vorbit cu mine și m-a întrebat dacă pot să merg la PSG, dar i-am spus că vreau să ajung la Real Madrid. Alegerea mea a fost întotdeauna Madrid.

El a înțeles decizia mea, este fericit pentru mine. Şi Camavinga mi-a spus: Ar trebui să ni te alături la Real Madrid, vino!”, a dezvăluit Aurelien Tchouameni la prezentarea oficială, citat de Marca.

Reclamă

Aurelien Tchouameni, prezentat de Real Madrid

Real Madrid a anunțat oficial transferul lui Aurelien Tchouameni de la AS Monaco. Jucătorul a semnat un contract valabil pentru următoarele șase sezoane. Cele două părţi au ajuns la un acord în Paris, înainte de finala UEFA Champions League câştigată de „galactici”.

Prezentarea oficială a lui Aurelien Tchouameni la Real Madrid a avut loc azi, după ce jucătorul a efectuat ultimele teste medicale.

Reclamă 4 / 0/3

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, suma de transfer a lui Aurelien Tchouameni se ridică la 100 de milioane de euro. Real Madrid va plăti acum 80 de milioane, iar restul de 20 vor fi achitate sub formă de bonusuri.

22 de ani are Aurelien Tchouameni și este cotat la 60 de milioane de euro. În sezonul trecut, acesta a bifat 50 de meciuri pentru Monaco în toate competițiile, reușind cinci goluri și trei assist-uri.

În prezent, cota lui este de 60 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Tchouameni a refuzat-o şi pe Liverpool

Aurelien Tchouameni a fost dorit şi de Liverpool, unde Jurgen Klopp era gata să îi ofere un rol important. Şi PSG a fost interesată, unde mijlocaşul ar fi evoluat alături de Kylian Mbappe, Lionel Messi şi Neymar. Totuşi, gândul acestuia s-a îndreptat doar spre Real Madrid.

Tchouameni are o prezență fizică puternică la mijlocul terenului. La Real Madrid, acesta ar urma să-i ia locul lui Casemiro. Totodată, Dani Ceballos va părăsi clubul de pe Santiago Bernabeu, odată că venirea puștiului de la Monaco.

Manchester United, Chelsea, Juventus și PSG s-au mai interesat de serviciile lui Aurelien Tchouameni.

Reclamă
Recomandări
  • Kylian Mbappe a încercat să deturneze transferul lui Aurelien Tchouameni la Real Madrid
  • Dezvăluirea făcută de internaţionalul francez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și