Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe a lăsat un fan cu ochii în soare! Nu i-a semnat pancarta pe care scria: „Mbappe la Madrid!”

Alex Ioniță Publicat: 5 martie 2024, 21:19

Reclamă
Kylian Mbappe a lăsat un fan cu ochii în soare! Nu i-a semnat pancarta pe care scria: Mbappe la Madrid!”

Kylian Mbappe a lăsat un fan cu ochii în soare

Kylian Mbappe/ Profimedia

Kylian Mbappe a lăsat un fan cu ochii în soare. Superstarul francez a făcut un gest uluitor, după ce a văzut că suporterul respectiv a ridicat un mesaj prin care îl chema la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe pancarta respectivă era scris mesajul: „Mbappe la Madrid”, alături de o emblemă a clubului din capitala Spaniei.

Kylian Mbappe a lăsat un fan cu ochii în soare

Canalul Movistar a relatat secvenţa cu titlul „Driblingul lui Mbappé în faţa unui banner cu Real Madrid”, notează news.ro.

Atacantul parizian le-a spus conducătorilor clubului că nu îşi va prelungi contractul cu PSG la finalul sezonului, dar încă nu şi-a numit viitorul club, deşi totul sugerează că acesta va fi Real Madrid.

Reclamă

Chiar dacă este aproape de plecarea din capitala Franței, tensiunile dintre Mbappe și PSG sunt la cote alarmante. Francezul a mers recent peste Luis Enrique, tehnicianul parizienilor, și i-a cerut explicații, după ce a fost schimbat la pauză în meciul cu AS Monaco, încheiat la egalitate, 0-0.

Reacția surprinzătoare a lui Kylian Mbappe, după ce a fost schimbat la pauză în AS Monaco – PSG

Reacția surprinzătoare a lui Kylian Mbappe, după ce a fost schimbat la pauză în AS Monaco – PSG, a fost taxată imediat de fani. Starul francez nu a părut fi deranjat de decizia lui Luis Enrique şi a ales să privească repriza secundă din tribună, alături de mama lui.

Kylian Mbappe a avut o prestaţie ştearsă în prima repriză a duelului cu AS Monaco. Astfel, după pauză, Luis Enrique a luat decizia de a-l înlocui pe starul francez, în locul său fiind trimis în teren Kolo Muani.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după schimbare, Kylian Mbappe şi-a dat jos echipamentul şi a ales să nu meargă pe bancă, alături de ceilalţi jucători ai lui PSG, ci a mers în tribună şi a privit meciul alături de mama sa.

De asemenea, acesta nu a părut a fi afectat de faptul că a fost schimbat la pauză, şi imediat s-a îmbrăcat civil, fiind extrem de zâmbitor. Acesta a făcut turul stadionului, pe pistă, pentru a ajunge în tribune, fiind aplaudat la scenă deschisă de fanii prezenţi pe arenă.

„S-a purtat ca un copil”, a fost reacţia unu jurnalist sportiv francez, după gestul sfidător al lui Kylian Mbappe, ca urmare a înlocuirii la pauza meciului cu AS Monaco. „Toată lumea e fericită că pleacă”, a mai reacţionat un fan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și