Închide meniul

Kylian Mbappe, desemnat cel mai bun atacant de publicația Wallabies. Pe ce loc se află Ronaldo

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2020, 13:27

Kylian Mbappe, desemnat cel mai bun atacant de publicația Wallabies. Pe ce loc se află Ronaldo

Abaca Press / Niviere David/ABACAPRESS.COM via hepta

Kylian Mbappe, desemnat cel mai bun atacant de publicația Wallabies. Pe ce loc se află Ronaldo

  • Mbappe, cel mai bun atacant din lume potrivit Wallabies
  • Francezul are cele mai bune cifre individuale
  • Mbappe l-a depășit pe Cristiano Ronaldo în top

Algoritmul folosit de jurnaliștii australieni s-a bazat pe statisticile individuale și colective ale jucătorilor. Prin urmare, Mbappe a avut cele mai bune cifre și este primul în acest top. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe l-a depășit pe Cristiano Ronaldo în top

Index-ul celor de la Wallabies s-a bazat pe performanețele din ultimii doi ani, iar Mbappe a demonstrat de multe ori că este în topul celor mai buni fotbaliști. Chiar dacă nu a câștigat până acum Balonul de Aur, Kylian a devenit cel mai important jucător al lui PSG.

Pe locul doi în acest top se află Robert Lewandowski, atacantul lui Bayern Munchen. Polonezul are 25 de goluri în 23 de meciuri în Bundesliga. Pe locul trei se află Cristiano Ronaldo, fotbalistul lui Juventus, care a marcat 21 de goluri în 22 de meciuri din Serie A.

Reclamă

Lista celor de la Wallabies este completată de Timo Werner (RB Leipzig, locul patru), Ciro Immobile (Lazio, locul cinci), Luis Suarez (Barcelona, locul șase), Josip Ilicic (Atalanta, locul șapte), Duvan Zapata (Atalanta, locul opt), Karim Benzema (Real Madrid, locul nouă) și Sergio Aguero (Manchester City, locul zece).

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 LIVE VIDEOBenfica – Moreirense e ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei 22:18 Xabi Alonso, prima reacţie după ce Bayer Leverkusen a cucerit titlul în Bundesliga: „Este ceva sănătos pentru fotbalul german” 22:18 Florinel Coman se distanţează în clasamentul golgheterilor după golul superb cu CFR Cluj! Borna atinsă de „Mbappe” 22:08 Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi! 22:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 21:27 Momente de groază la Udinese – AS Roma! Evan Ndicka s-a prăbuşit pe teren, iar meciul a fost abandonat 21:00 UPDATEVerdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă! 21:00 Arsenal – Aston Villa 0-2! „Tunarii” lui Mikel Arteta au ratat o şansă uriaşă! Manchester City a devenit favorită la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo la gala de box ce a avut loc aseară la Riad. Cei doi au fost prezenți la evenimentul organizat de arabi.
FIGHT • 24 dec., 13:41
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo. L-a luat de mână: ”Ia, mă, să văd ce ceas ai”
Jucătorii lui PSG au mers cu elicopterul la o gală de MMA după 0-0 pe terenul penultimei clasate!
FIGHT • 1 oct., 12:35
Jucătorii lui PSG au mers cu elicopterul la o gală de MMA după 0-0 pe terenul penultimei clasate!
Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară!
Extra • 26 sept., 20:52
FOTO
Brazilianul Ronaldo s-a însurat a patra oară! Cine este şi cum arată proaspăta lui soţie, mai tânără decât el cu 14 ani!
Tatăl lui Neymar dezminte informaţiile apărute în L'Equipe
Ligue 1 • 8 aug., 15:46
Tatăl lui Neymar dezminte informaţiile apărute în L’Equipe că vrea să plece de la PSG: „Sunt ştiri false”