Închide meniul

Kylian Mbappe a fost exclus din lot de PSG! Anunţ bombă în fotbalul mondial

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 iulie 2023, 23:57

Reclamă
Kylian Mbappe a fost exclus din lot de PSG! Anunţ bombă în fotbalul mondial

Kylian Mbappe, exclus din lot de PSG

Kylian Mbappe, în timpul unui meci / Profimediaimages

Kylian Mbappe a fost exclus din lot de PSG şi nu va face deplasarea cu echipa în turneul din Japonia. Anunţul bombă în fotbalul mondial a fost făcut de celebrul jurnalist, Fabrizio Romano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţ şoc în fotbalul mondial. Kylian Mbappe a fost exclus din lot de PSG şi pus pe lista de transferuri. „PSG l-a pus pe lista de transferuri pe Mbappe începând de astăzi”, a scris Fabrizio Romano.

Kylian Mbappe a fost exclus din lot de PSG

Şi jurnaliştii de la L’Equipe au confirmat informaţia că Mbappe nu va face deplasarea cu echipa în turneul pe care PSG îl va avea în Japonia. Decizia a venit după ce starul francez a refuzat să semneze prelungirea contractului cu PSG, care va expira în vara anului viitor.

Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră pe 30 iunie 2024. Preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a insistat că formaţia pariziană nu îşi poate permite să îl piardă gratis pe superstarul naţionalei Franţei. Şefii de la PSG consideră că Mbappe are o înţelegere cu Real Madrid pentru a pleca gratis în 2024.

Reclamă

Poziția mea este foarte clară. Nu vreau să repet de fiecare dată: dacă Kylian vrea să continue, și noi vrem să rămână. Dar trebuie să semneze un nou contract. Nu vrem să pierdem cel mai bun jucător din lume gratis. E imposibil.

Am avut un acord verbal că nu poate pleca gratis, l-a și exprimat public într-un interviu. Am fost cu adevărat șocat când am auzit că vrea să plece gratis. Este foarte dezamăgitor, pentru că este un băiat fantastic, un gentleman, așa că a pleca gratis și a slăbi cel mai mare club francez nu i-ar sta în fire. Când am auzit de intenția lui, am fost șocat și dezamăgit.

De asta trebuie să decidă într-o săptămână, maximum două. Dacă nu semnează un contract nou, ușa este deschisă să plece. Nimeni nu este mai mare decât clubul, nu vreun jucător, nici eu. Să fie foarte clar”, a declarat Nasser Al-Khelaifi, potrivit getfootballnewsfrance.com.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe, convins că PSG nu îl ajută să câştige Balonul de Aur

Mbappe a fost golgheterul ultimei ediţii din Ligue 1, cu 29 de goluri. A ajuns la 164 de goluri şi 67 de pase decisive în cele 217 partide din campionatul Franţei.

Care sunt motivele din cauza cărora cred că este ultimul meu în Ligue 1? Este foarte simplu… eu când joc, vreau să câştig. Nu contează cu cine joc, în tricoul cărei echipe, nu contează unde. Nu mă mulţumesc niciodată. Eu merg în vacanţă, mă resetez, în recuperez energia şi revin cu foamea pe care o ştie toată lumea.

Sunt întotdeauna nemulţumit, nu sunt niciodată impresionat de ceea ce fac. Îmi spun mereu că o pot face din nou şi chiar mai bine. Am această foame de victorii, nu vreau să fiu într-o echipă doar pentru a participa. De aceea, uneori oamenii cred că sunt arogant. Nu mi-e frică de eşec, face parte din cariera unui fotbalist. Dar am convingerea profundă că m-am născut pentru a câştiga şi vreau să o arăt tuturor.

În Franţa oamenii m-au văzut crescând, văd asta tot timpul, la fiecare meci cu PSG sau de la echipa naţională. Şi am marcat ani la rând multe goluri. Deci, pentru aceştia, totul devine normal. Nu m-am plâns niciodată că îmi consideră banale performanţele.

Sunt tânăr şi am avut norocul de observa din exterior, înainte de a fi fotbalist. Şi eu am considerat că este banal ceea ce a făcut Messi, ceea ce a făcut Cristiano Ronaldo şi alţi mari jucători. Cred că nu mă ajută prea mult să joc pentru PSG, pentru că este o echipă care divizează”, a declarat Kylian Mbappe pentru L’Equipe, citat de marca.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și