Închide meniul

Kylian Mbappe, mesaj tăios după ce PSG a publicat un clip cu el: „Nu am fost de acord să fie postat! E un club mare, dar nu este Kylian Saint-Germain”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 aprilie 2023, 18:11

Kylian Mbappe, mesaj tăios după ce PSG a publicat un clip cu el: „Nu am fost de acord să fie postat! E un club mare, dar nu este Kylian Saint-Germain

Kylian Mbappe, ruptură totală de PSG

Profimedia

Atacantul Kylian Mbappe a declarat că nu este de acord cu utilizarea imaginii sale, fără acceptul său, pentru campania clubului PSG privind reînnoirea abonamentelor suporterilor, a spus acesta pe contul său de Instagram, scrie AFP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niciun moment nu am fost informat despre ce se va întâmpla cu conţinutul interviului pe care l-am acordat interlocutorului meu. Nu am fost de acord ca acesta să fie postat, nu mi s-a cerut acceptul. De aceea lupt pentru drepturile individuale de imagine. PSG este un club mare, o familie mare, dar cu siguranţă nu este Kylian Saint-Germain„, a scris Mbappe.

Kylian Mbappe, mesaj tăios după ce PSG a publicat un clip cu el

Mbappe este singura vedetă a grupării care a vorbit în filmul de promovare a campaniei de reînnoire a abonamentelor pentru sezonul 2023-2024, film unde nu apar celelalte două vedete ale PSG, Messi, care ar putea părăsi gruparea la finele sezonului, şi Neymar, accidentat.

În clip apar mai apar însă Warren Zaire-Emery, Ismael Gharbi şi Ilyes Housni, precum şi internaţionalul portughez Nuno Mendes.

Filmat în tribunele Parc des Princes, videoclipul evocă forţa suporterilor lui PSG. „Al 12-lea om este cel care ne aduce forţă suplimentară pentru a ne duce bătăliile”, spune Mbappe. „A fi parizian înseamnă a fi mândru de ceea ce eşti, de ceea ce reprezinţi (…) şi să nu uiţi niciodată de unde vii”.

Reclamă

Kylian Mbappe a mai luat deja atitudine pentru a apăra drepturile individuale de imagine ale internaţionalilor din echipa Franţei.

Kylian Mbappe, cel mai mare salariu din Hexagon

Kylian Mbappe are cel mai mare salariu din Hexagon! Asta potrivit clasamentului dat publicităţii de cotidianul sportiv L’Equipe. Mbappe (24 de ani), noul căpitan al selecţionatei Franţei, încasează un salariu lunar brut de 6 milioane de euro la PSG, sumă în care nu sunt incluse sponsorizările.

El devansează celelalte două mari vedete din lotul clubului parizian, brazilianul Neymar, plătit cu 3,675 milioane de euro, şi argentinianul Lionel Messi, care încasează la rândul său 3,375 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
De altfel, primele zece locuri din ierarhia stabilită de L’Equipe sunt ocupate doar de jucători de la Paris Saint-Germain, clubul cu cea mai mare putere financiară din fotbalul francez. Primul fotbalist din afara lotului lui PSG din acest clasament este francezul Wissam Ben Yedder, atacantul formaţiei AS Monaco, aflat pe locul 11, cu un salariu brut de 650.000 de euro.

La Olympique Marseille, cel mai bine plătit jucător este Jordan Veretout (locul 13, cu 550.000 de euro), în timp ce Alexandre Lacazette, fostul căpitan al lui Arsenal Londra, are cel mai mare salariu la Olympique Lyon (locul 18, cu 450.000 de euro).

Topul salariilor din Franţa

  • 1. Kylian Mbappe (PSG) 6.000.000 euro
  • 2. Neymar (PSG) 3.675.000
  • 3. Lionel Messi (PSG) 3.375.000
  • 4. Marquinhos (PSG) 1.200.000
  • 5. Marco Verratti (PSG) 1.200.000
  • 6. Achraf Hakimi (PSG) 1.083.000
  • 7. Gianluigi Donnarumma (PSG) 916.000
  • 8. Sergio Ramos (PSG) 791.600
  • 9. Juan Bernat (PSG) 730.000
  • 10. Nordi Mukiele (PSG) 700.000
Recomandări
  • Kylian Mbappe, mesaj tăios după ce PSG a publicat un clip cu el
  • Mbappe, reacţie incredibilă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și