Închide meniul

Kylian Mbappe nu va activa clauza de prelungire a contractului cu PSG. Anunţul făcut de L’Equipe

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 mai 2023, 14:14

Kylian Mbappe nu va activa clauza de prelungire a contractului cu PSG. Anunţul făcut de LEquipe

Kylian Mbappe nu îşi va prelungi cu PSG

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe nu va activa clauza de prelungire a contractului cu PSG, au anunţat cei de la L’Equipe. Mbappe mai are contract cu PSG până în vara anului 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, căpitanul selecţionatei de fotbal a Franţei, a decis să nu activeze opţiunea de prelungire cu un an a contractului său cu clubul Paris Saint-Germain, anunţă cotidianul sportiv francez L’Equipe.

Kylian Mbappe nu va activa clauza de prelungire a contractului cu PSG

Potrivit publicaţiei din Hexagon, Mbappe (24 de ani) are la dispoziţie până la 31 iulie 2023 pentru a activa opţiunea respectivă, însă este hotărât să nu facă acest lucru, ceea ce i-ar oferi posibilitatea să negocieze cu o altă echipă începând din luna ianuarie, când va intra în ultimele şase luni de contract, scrie agerpres.ro.

Starul francez a fost la un pas să semneze cu clubul spaniol Real Madrid în urmă cu un an, când i-a expirat vechiul acord cu PSG, dar gruparea pariziană a reuşit în final să-l convingă pe Mbappe se parafeze noul contract pe doi ani, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

Madrilenii încercaseră anterior să-l cumpere pe Mbappe în 2021, însă oferta lor de 200 de milioane de euro a fost refuzată de oficialii parizieni.

Reclamă

L’Equipe subliniază că decizia lui Mbappe de a nu activa această opţiune ar fi şi o modalitate de a pune presiune pe responsabilii clubului PSG în privinţa transferurilor care vor fi efectuate după încheierea actualului sezon.

Mbappe nu va pleca în această vară, chiar dacă îi mai rămâne doar un an de contract. Totul decurge bine în privinţa sa„, a declarat pentru L’Equipe o sursă din cadrul clubului PSG.

Pe lângă Real Madrid, care nu a renunţat niciun moment la ideea de a-l recruta pe Mbappe, atacantul francez se mai află şi în vizorul celor mai importante cluburi din Premier League, în frunte cu Manchester United, care urmează să facă investiţii masive în transferuri, în această vară, conform presei britanice.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Kylian Mbappe nu va activa clauza de prelungire a contractului cu PSG
  • Anunţul făcut de L’Equipe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 Vezi toate știrile
Citește și