Închide meniul

Kylian Mbappe, patron de club în Franţa! Echipa pe care o va conduce superstarul francez

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2024, 10:38

Reclamă
Kylian Mbappe, patron de club în Franţa! Echipa pe care o va conduce superstarul francez

Kylian Mbappe, patron de club în Franţa! Echipa pe care o va conduce superstarul francez

Kylian Mbappe, la prezentarea la Real Madrid / Profimedia

Kylian Mbappe va deveni patron de club în Franţa. Superstarul francez, care a semnat cu Real Madrid vara aceasta, va deveni unul dintre cei mai tineri proprietari ai unui club de fotbal. El va avea 80% din acţiuni ale clubului Caen din Ligue 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a plătit 20 de milioane de euro pentru a deveni acţionar majoritar. De asemenea, el urmează să plătească şi o parte din datoriile echipei din al doilea eşalon al fotbalului francez.

Kylian Mbappe, patron de club în Franţa! Echipa pe care o va conduce superstarul francez

Atacantul francez Kylian Mbappe (Real Madrid) este aproape de a deveni acţionar majoritar la clubul de ligă secundă Caen, ceea ce l-ar face la doar 25 de ani unul dintre cei mai tineri proprietari ai unei grupări din fotbalul profesionist, scrie Le Parisien.

Negocierile dintre ambele părţi, care au loc de câteva săptămâni, sunt pe punctul de a se definitiva în timp foarte scurt.

Noul jucător al lui Real Madrid va deveni în schimbul a 20 milioane de euro acţionar majoritar cu 80% din capitalul clubului şi, de asemenea, va achita o parte din datoria entităţii, a indicat ziarul regional Ouest France, potrivit agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Mbappe va acoperi plecarea fondului american de investiţii Oaktree, care deţinea din 2020 pachetul de 80% din acţiunile clubului. Restul de 20% din capital se află în mâinile lui Pierre Antoine Capton, actualul preşedinte al consiliului de supraveghere al clubului.

Mbappe şi familia sa au avut în mod tradiţional o relaţie foarte bună cu clubul, din moment ce jucătorul a fost chiar aproape de a se alătura acolo la vârsta de 13 ani, în 2012, demers care nu s-a concretizat din cauza regulamentului francez de transfer al fotbaliştilor atât de tineri.

Un an mai târziu, jucătorului i-ar fi fost mai uşor să semneze, dar Caen a retrogradat în divizia a doua, iar familia lui Mbappe a optat pentru Monaco, de unde a plecat în 2017 la Paris Saint-Germain.

Reclamă

Potrivit ziarului parizian, Mbappe şi mama lui, Fayza Lamari, plănuiesc să numească pe cineva în care au încredere absolută ca preşedinte al clubului, precum Ziad Hammoud, actualul director general al firmei care administrează imaginea fotbalistului.

Caen a terminat sezonul trecut pe locul şase în divizia secundă franceză (Ligue 2).

Kylian Mbappe nu va face parte din lotul lui Real Madrid pentru turneul din SUA. Care este motivul

Atacantul Kylian Mbappe, transferat în această vară pe Santiago Bernabeu, nu va face parte din lotul lui Real Madrid pentru turneul din SUA. El urmează să înceapă antrenamentele la noul său club pe 6 august.

Fostul jucător de la PSG este aşteptat să debuteze la Real Madrid împotriva Atalantei Bergamo, în Supercupa Europei, pe 14 august.

De data aceasta, motivele absenţei jucătorului sunt pur sportive. Clubul condus de Carlo Ancelotti a acordat zile suplimentare de odihnă jucătorilor care au ajuns cel puţin în semifinalele Euro şi Copa America, relatează news.ro.

Prin urmare, ceilalţi jucători francezi ai lui Real Madrid, precum Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga şi Ferland Mendy, sunt de asemenea scutiţi de turneul american. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Jude Bellingham, Dani Carvajal şi Federico Valverde. Ei sunt aşteptaţi să înceapă antrenamentele la Madrid pe 6 august, în vederea pregătirii meciului din Supercupa Europei cu Atalanta Bergamo.

Real Madrid va disputa trei meciuri de pre-sezon în Statele Unite, cu AC Milan (1 august), FC Barcelona (4 august) şi Chelsea (7 august).

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:00

Mihai Covaliu, la sosirea în ţară a delegaţiilor de canotaj, gimnastică şi tenis de masă: „Vor mai veni medalii”! Ce a spus Lipă

17:43

„Merg până în pânzele albe!” Camelia Voinea nu se va opri până nu se va face dreptate: „Este clar că Sabrina are bronzul”

17:25

Franţa, eliminare dramatică în sferturile Jocurilor Olimpice 2024! Germania s-a impus miraculos în faţa campioanei olimpice

16:50

Sabrina Voinea şi-a anunţat decizia după ce mama ei a spus că se vor retrage împreună din gimnastică, după Jocurile Olimpice 2024

16:43

VideoAntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 7 august 2024

16:12

Gică Hagi a rupt tăcerea despre momentul în care s-a enervat cu fanii Farului! Mesaj direct pentru aceştia! Ce a spus şi de FCSB

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și