Închide meniul

Kylian Mbappe se joacă cu răbdarea șeicilor lui PSG. Clauza nebună pe care o vrea în contract

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 iulie 2021, 16:45

Kylian Mbappe se joacă cu răbdarea șeicilor lui PSG. Clauza nebună pe care o vrea în contract

Clauza nebună pe care Kylian Mbappe o vrea în contract

Hepta

Kylian Mbappe se gândește tot mai mult la plecarea de la PSG. Clauza pe care a vrut să o includă în noul său contract l-a enervat pe Nasser Al-Khelaifi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Marca, Mbappe vrea să fie lăsat să plece la Real Madrid, în cazul în care galacticii vin cu o ofertă.

Condiția pusă de Kylian Mbappe ca să semneze prelungirea cu PSG

Nu numai că șeicii au refuzat categoric această dorință a lui Mbappe, dar și regulamentul din Ligue 1 este împotriva acestuia. În Franța, jucătorii nu au voie să-și treacă în contract clauze de reziliere.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022. În cazul în care acesta refuză să semneze prelungirea, șeicii au două variante: fie îl vând pe Mbappe acum și scot o sumă importantă de pe urma lui, fie îl lasă să plece gratis la anul.

Dacă Mbappe va pleca gratis din capitala Franței, ar fi o adevărată lovitură financiară chiar și pentru un club ca PSG. Nasser Al-Khelaifi ar pierde o avere, după ce a plătit 150 de milioane de euro ca să-l aducă de la AS Monaco.

Reclamă

Citește și:

Nasser Al-Khelaifi îi pregătește un contract uriaș lui Mbappe

Nasser Al-Khelaifi a luat decizia de a se implica direct în negocierile cu Kylian Mbappe, pentru a-l convinge pe internaţionalul francez să rămână la PSG.
Astfel, conform Sport, Nasser i-a propus lui Mbappe 50 de milioane salariu net pe an, aproape dublu faţă de cel pe care îl are acum (26 de milioane de euro).

Pe lângă păstrarea lui Neymar, vicecampioana Franţei i-a adus şi pe Donnarumma, Wijnaldum şi Hakimi. PSG încearcă să-i facă un mediu cât mai prielnic pentru performanță lui Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și