Închide meniul

Kylian Mbappe şi-a decis viitorul. A anunţat echipa la care va juca sezonul următor: "Voi încerca să obţin trofee"

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2020, 5:56

Reclamă
Kylian Mbappe şi-a decis viitorul. A anunţat echipa la care va juca sezonul următor: "Voi încerca să obţin trofee"

Transferul lui Kylian Mbappe, iminent

Profimediaimages

Starul de la PSG a anunţat că îşi doreşte să câştige cât mai multe trofee. PSG este calificată deja în sferturile de finală al Ligii Campionilor şi speră să pună mâna pe trofeu în acest sezon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe este unul dintre cei mai doriţi jucători din lume. Acesta este principala ţintă a lui Florentino Perez, însă preşedintele Realului mai are de aşteptat până să-l transfere. 

"Sunt aici, am ajuns la al patrulea an în acest proiect. Suntem la aniversarea cu numărul 50 a clubului, așa că este un an important pentru echipă, pentru fani și pentru toată lumea.

Voi fi aici, indiferent de ce se întâmplă. Voi încerca să obțin trofee cu echipa și să dau tot ce am mai bun", a fost anunțul ferm al lui Mbappe, pentru beIN SPORTS.

Mbappe, cifre excelente la PSG

Mbappe a fost cumpărat de PSG de la Monaco în 2017, pentru suma de 180 de milioane de euro. Starul lu PSG a venit, iniţial sub formă de împrumut. Mbappe a marcat 90 de goluri pentru PSG şi a dat 49 de pase decisive în cele 120 de partide jucate. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-1. Alphonso Davies a marcat un gol superb pe Bernabeu 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și