Închide meniul

Kylian Mbappe „va conduce PSG”! Val de reacţii după ce superstarul francez a refuzat-o pe Real Madrid: „Cea mai mare greşeală a carierei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 mai 2022, 18:05

Kylian Mbappe „va conduce PSG! Val de reacţii după ce superstarul francez a refuzat-o pe Real Madrid: „Cea mai mare greşeală a carierei!

Kylian Mbappe, anunţul momentului despre viitorul său

Kylian Mbappe, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Kylian Mbappe a refuzat-o pe Real Madrid pentru a semna prelungirea contractului cu PSG. Anunţul a şocat lumea fotbalului, iar primele reacţii nu au întârziat să apară. Gary Lineker a fost uluit de decizia superstarului francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a decis să rămână la PSG, deşi părea că va accepta oferta celor de la Real Madrid. Starul francez l-a anunţat, totuşi, pe Florentino Perez că nu vrea să meargă la Real Madrid. Jurnaliştii de la El Chiringuito au anunţat că Mbappe i-a dat un SMS lui Florentino Perez prin care l-a anunţat că nu vine la Real Madrid.

Val de reacţii după ce Kylian Mbappe a refuzat-o pe Real Madrid pentru PSG

Gary Lineker a fost uluit de decizia luată de Kylian Mbappe. Fostul mare jucător de la Barcelona şi Tottenham a amintit de contractul uluitor pe care francezul îl va avea.

”Așadar, Mbappe va rămâne la PSG. Nu sunt foarte surprins. A avut un sezon excepțional jucând alături de doi dintre cei mai buni jucători din lume și este vorba de orașul său natal. A, și se pare că de acum practic va conduce clubul”, a scris Gary Lineker pe Twitter.

Reclamă

„Ar putea fi cea mai mare greşeală a carierei”, au notat jurnaliştii de la Marca.

„Kylian Mbappe va rămâne la PSG!”, a fost anunţul scort şi la obiect făcut de Mundo Deportivo.

Contractul uluitor pe care PSG i l-a propus lui Kylian Mbappe

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, i-a oferit lui Kylian Mbappe control complet asupra operațiunilor sportive. Asta înseamnă că fotbalistul poate să devină „proprietarul proiectului” din sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalistul poate să aibă un cuvânt de spus în privința antrenorului, dar și cu ce colegi vrea să meargă mai departe şi ar putea alege inclusiv viitorul antrenor, în contextul în care Mauricio Pochettino ar putea pleca.

Pe lângă această ofertă, PSG i-a propus în plus un contract lunar de aproximativ 4,7 milioane de euro pe lună. Suma l-ar putea face cel mai bine plătit jucător din fotbal.

Mbappe ar primi și un bonus uriaș de până la 100 de milioane de lire sterline la semnătură, plus concesii asupra drepturilor de imagine și alte bonusuri de performanță, susţine skysports.com.

Kylian Mbappe rămâne la PSG

Kylian Mbappe rămâne la PSG. Anunţul momentului în fotbalul mondial a fost făcut de cunoscul jurnalist Fabrizio Romano, care a transmis că superstarul francez va face anunţul oficial în următoarele ore.

Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Recent, mama starului francez, Fayza Lamari, a dezvăluit că ofertele făcute de cele două cluburi sunt aproape identice.

„Cele două oferte, cea de la PSG și cea de la Real Madrid, sunt aproape identice. La Real, fiul meu va avea control asupra drepturilor sale de imagine. Acum așteptăm decizia lui… Cele două oferte nu diferă foarte mult și așteptăm să-l lăsăm pe Mbappé să aleagă ce își dorește”, a spus Fayza Lamari, conform Kora Plus, citată de marca.com.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și