Închide meniul

Ladislau Boloni a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Panathinaikos. Mesaj pentru patronul grecilor: "Nu sunt magician"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 octombrie 2020, 10:14

Ladislau Boloni a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Panathinaikos. Mesaj pentru patronul grecilor: "Nu sunt magician"

MMA / MMA2 via Hepta

Ladislau Boloni

Ladislau Boloni a dezvăluit detaliile contractului cu Panathinaikos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul e pe un an și jumătate. Înțelegerea nu a venit într-o zi, pentru că situația nu mi-a permis să merg să discut acolo și mai aveam de rezolvat unele probleme personale. Toată săptămâna am rămas în Budapesta, unde trăiesc mama și fratele meu, dentist stagiar la Hernád. Am convenit cu președintele clubului să preiau echipa de luni”, a declarat Boloni pentru jurnaliștii de la Nemzetisport.

Boloni, către patronul lui Panathinaikos: ”Nu sunt magician”

Boloni a mai spus că patronul grecilor vrea ca echipa să revină în prim plan și să se lupte pentru primele locuri. Răspunsul lui Boloni a venit imediat.

Proprietarul mi-a prezentat ideile sale, vrea să readucă echipa acolo unde îi este locul în Grecia, așa că sunt pus în gardă despre ce așteptări sunt de la mine. Desigur, e imposibil să schimbi însă lucrurile peste noapte. 

Pe de o parte, pentru că eu nu sunt magician și cred în muncă, nu în hocus pocus, iar pe de altă parte, pentru că voi avea mult de lucru la echipă și abia apoi rezultatele vor demonstra dac-am reușit sau nu la Panathinaikos”, a mai spus tehnicianul român.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și