Închide meniul

Ladislau Boloni, ca și demis de la Panathinaikos! Surpriză de proporții. Un alt român poate să-i ia locul

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2021, 8:50

Reclamă
Ladislau Boloni, ca și demis de la Panathinaikos! Surpriză de proporții. Un alt român poate să-i ia locul

Ladislau Boloni, şanse uriaşe de a deveni selecţionerul României

MMA / MMA2 via Hepta

Ladislau Boloni va pleca de la Panathinaikos după numai 6 luni. Antrenorul român a rezistat numai 23 de partide, pe banca "verzilor", pe care îi lasă pe locul al șaselea în Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu numai câteva săptămâni în urmă, Panathinaikos o învingea pe Olympiacos cu 2-1, iar Boloni îi avea pe eleni la picioare. Patru înfrângeri și o remiză mai târziu, românul își așteaptă demiterea.

Ladislau Boloni, ca și demis de la Panathinaikos

"îndepărtarea antrenorului va fi anunţată în curând. Boloni a pierdut controlul vestiarului şi problemele din interior au demonstrat că Panathinaikos are probleme interne serioase", anunță jurnaliștii de la Ethnos.gr.

Grecii anunță că Boloni va fi demis de la Panathinaikos în cursul zilei de luni. Duminică, conducerea "verzilor" se va întruni și va discuta despre un posibil înlocuitor.

Ultimul meci pentru Boloni la Panathinaikos a fost eșecul cu Giannina din etapa a 25-a de campionat. A fost a patra înfrângere din ultimele cinci jocuri pentru "verzi". 

Reclamă

Ladislau Boloni a fost numit "principal" la Panathinaikos în octombrie 2020. El mai avea contract în Grecia până în iunie 2022.

Panathinaikos, pe urmele altui antrenor român

Presa din Grecia a speculat și câțiva posibili înlocuitori pentru Ladislau Boloni. Printre ei se numără un alt român, Răzvan Lucescu.

Lucescu a mai pregătit-o în Grecia pe PAOK Salonic, echipă alături de care a cucerit titlul. Potrivit Metrosport.gr, Lucescu Jr. e printre favoriții conducerii lui Panathinaikos. Alte nume propuse de jurnaliștii eleni sunt Giannis Anastasiou şi Sotiris Sylaidopoulos. 

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Lucescu este în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit de Al Hial. El a plecat din Grecia imediat după titlul cucerit cu PAOK în 2019.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și