Închide meniul

Ladislau Boloni e pe val în Grecia! Panathinaikos a câştigat la scor derby-ul cu PAOK. Antrenorul român, în culmea fericirii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 aprilie 2021, 17:00

Ladislau Boloni e pe val în Grecia! Panathinaikos a câştigat la scor derby-ul cu PAOK. Antrenorul român, în culmea fericirii

profimediaimages.ro

Ladislau Boloni e pe val în Grecia

Panathinaikos s-a impus fără probleme în faţa rivalei PAOK. În prima repiză, Federico Macheda a deschis scorul, în minutul 38, şi a ajuns la cota 8 în actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În a doua jumătate a meciului, Lucas Villafanez a majorat avantajul echipei lui Boloni, în minutul 79. Aitor Cantalapiedra a închis tabela, în minutul 85. 

În urma acestui succes, "verzii" au urcat pe locul 4 în Grecia, pe locul 4, cu 49 de puncte, şi este cu gândul la cupele europene. În următorul meci, elevii lui Boloni au un nou derby, de data aceasta cu liderul Olympiakos.

Ladislau Boloni, în culmea fericirii

La finalul succesului categoric cu PAOK, antrenorul român a avut cuvinte de laudă la adresa elevilor săi. Motivul pentru care Boloni a fost în culmea fericirii se datorează faptului că a avut jucători indisponibili pentru partidă. 

Reclamă

"Acest succes are o valoare dublă, pentru că ne-au lipsit unii jucători. Sunt fericit și îmi felicit jucătorii. Deocamdată, nu vreau să vorbesc de cupele europene. Nu mă interesează galoanele, îmi doresc doar să jucăm bine și să câștigăm meciul următor", a declarat Boloni la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și