Închide meniul

Ladislau Boloni, făcut praf de greci după ultimele rezultate: "Panathinaikos a revenit la un stil de paleolitic!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 martie 2021, 15:21

Ladislau Boloni, făcut praf de greci după ultimele rezultate: "Panathinaikos a revenit la un stil de paleolitic!"

Profimediaimages

Ladislau Boloni este criticat în presa din Grecia

Gruparea pregătită de tehnicianul român nu a mai câştigat de trei etape, iar criticile nu au întârizat să apară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Verzii" din Atena au făcut egal cu AEK în ultimul meci din campionat, scor 1-1, şi au pierdut cu Panetolikos, 0-1. 

De asemenea, în Cupă, formaţia românului a pierdut manşa tur cu Giannina, scor 1-2. 

„E clar că echipa a revenit la un stil de paleolitic. După ce în ianuarie, Dumnezeul fotbalului a fost generos cu Bölöni prin rezultate și cu adversari accesibili, s-a întors roata norocului. 

Românul s-a declarat nemulțumit de cum s-a primit golul, dar nu a suflat o vorbă că PAO nu a avut o jumătate de ocazie. A transformat atacanții în mijlocași, mijlocașii în fundași, iar pe apărători în prizonieri în propriul careu, de parcă ar înfrunta o combinată Bayern – City”, scriu jurnaliştii greci.

Reclamă

În acest moment, Panathinaikos ocupă locul 5 în Grecia, cu 42 de puncte obținute în 24 de meciuri. Olympiakos este liderul campionatului, cu un avans de 16 puncte.

Ladislau Boloni, scandal în Grecia la începutul anului

În primele zile din noul an, tehnicianul român a fost acuzat de presa elenă că i-a lăsat pe jucători să plece în țările lor de Crăciun, sporind astfel riscul de infecție.

”Ce se spune, nu corespunde realităţii. Când un jucător vrea să meargă acasă de Crăciun pentru a petrece cu familia, ce pot să-i fac? Și daţi-mi voie să vă spun că Kourbelis și Tzavidas (n.r. doi dintre cei cinci infectaţi) au petrecut Sărbătorile aici, în Grecia.

Reclamă 4 / 0/3

Şi fără să vreau să jignesc pe cineva, nu înţeleg decizia Ligii. Avem cinci jucători bolnavi de COVID-19. Mi se va spune că unul e în Brazilia, dar este bolnav! Avem cinci jucători. Cum se poate juca acest meci? … În toate echipele din lume când îţi lipsesc cinci jucători se simte", răbufnea Ladislau Boloni, potrivit sport24.gr.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” Vezi toate știrile
Citește și