Închide meniul

Ladislau Boloni, întâlnire specială cu Cristiano Ronaldo! Ce sfat i-a dat înainte de transferul la Manchester United

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2021, 14:46

Reclamă
Ladislau Boloni, întâlnire specială cu Cristiano Ronaldo! Ce sfat i-a dat înainte de transferul la Manchester United

Ladislau Boloni, întâlnire specială cu Cristiano Ronaldo!

Profimediaimages

„În această vară, m-am văzut cu el la Budapesta, după Ungaria – Portugalia. L-am sfătuit să se întoarcă la Real Madrid după ce pleacă de la Juventus. Dar el a ales Manchester United. Pot doar să ghicesc de ce a făcut asta. A avut nişte performanţe uimitoare cu Real, dar, în adâncul sufletului său, preferă fotbalul englez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni, întâlnire cu Cristiano Ronaldo

Să ghicesc cât va mai fi un jucător de top e riscant. Are 36 de ani. Nu mai poate avea prea multe beneficii doar de la stilul de viaţă impecabil”, a spus Boloni, citat de borsonline.hu.

Cristiano Ronaldo a marcat deja 10 goluri de la revenirea la Manchester United, în 14 meciuri. De remarcat că şase din reuşite au venit în competiţia lui favorită, Liga Campionilor.

Cum a reacţionat Cristiano Ronaldo la o postare care făcea praf decizia ca Lionel Messi să câştige Balonul de Aur

Cristiano Ronaldo a avut o reacţie care poate fi considerată dură, la 24 de ore după ce rivalul său, Lionel Messi, a câştigat pentru a şaptea oară în carieră Balonul de Aur.

Chiar dacă nu a postat el un mesaj, starul lui Manchester United a lăsat o replică pe o altă postare. El a scris simplu „fapte” ca răspuns pentru un mesaj în care decizia ca Messi să ia Balonul de Aur era considerată „un furt, o ruşine şi o mizerie”.

Reclamă
Reclamă

Contul fanilor lui Cristiano Ronaldo, care a postat mesajul, a început prin a înşirui performanţele şi recordurile portughezului şi încheie prin a numi p hoţie decizia ca Messi să primească trofeul. De aceea, comentariul lui Ronaldo, care a adunat 43.000 de aprecieri, e unul critic la adresa rivalului său.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

16:35

Costel Gâlcă, anunţ despre Alexandru Cicâldău! Ce se întâmplă cu mijlocaşul Universităţii Craiova

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și