Închide meniul
LIVE VIDEO

Lamia – Olympiacos, ACUM, în AntenaPLAY! Viitoarea adversară a FCSB-ului ţinteşte a treia victorie consecutivă

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2024, 20:21

Reclamă
Lamia – Olympiacos, ACUM, în AntenaPLAY! Viitoarea adversară a FCSB-ului ţinteşte a treia victorie consecutivă

Lamia - Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Duel în partida Olympiacos - Lamia/ Profimedia

Lamia – Olympiacos, duelul din etapa a treia din campionatul Greciei, este live video în AntenaPLAY. Viitoarea adversară a FCSB-ului din grupa de Europa League ţinteşte a treia victorie consecutivă din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai tari meciuri din campionatul Greciei se văd live în AntenaPLAY. Pe lângă meciul Lamia – Olympiacos, din această rundă se vor mai vedea alte două dueluri live pe platforma noastră: Atromitos – PAOK (duminică, 20:30) şi Kallithea – Panathinaikos (duminică, 22:00).

Lamia – Olympiacos 0-1, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 41: Lamia – Olympiacos 0-1! Ayoub El Kaabi a deschis scorul cu o lovitură de cap

Min. 16: Ocazie mare pentru Olympiacos! Paradă de senzaţie a lui Kostic la şutul lui Martins

Min. 1: A început meciul!

Reclamă
Reclamă

Echipele de start:

Olympiacos a început perfect sezonul, cu două victorii în primele două etape. În prima etapă, echipa lui Medilibar a învins-o clar pe Volos, scor 2-0. În runda precedentă, Olympiacos s-a impus în duelul cu Kallithea, cu scorul de 2-1.

Olympiacos, alături de PAOK, sunt singurele două echipe cu maximum de puncte, după primele două runde din campionatul Greciei. Ambele formaţii se vor duela cu FCSB în grupa de Europa League.

Reclamă

Lamia, de cealaltă parte, echipă care va înfrunta Olympiacos astăzi, are patru puncte după primele două meciuri jucate. Lamia a remizat cu AEK în runda precedentă, şi a învins-o pe Panetolikos în prima etapă.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale TV live, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Vrei să afli care sunt noutățile disponibile în AntenaPLAY? Descoperă cele mai recente știri despre filme de top, super-seriale, emisiuni TV preferate și competiții sportive pe trends.antenaplay.ro.

Ai un 2024 de excepție în AntenaPLAY cu conținut nou în fiecare zi.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în orice moment. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, tenis de masă, înot, Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA și box. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:08

„Dezamăgitor!” Charles Leclerc, reacţie categorică după calificările din Marele Premiu al Italiei

20:05

LIVE SCORENapoli – Parma (21:45), duel „de foc” pentru Man şi Mihăilă! Manchester City şi Atletico Madrid joacă ACUM! Haaland face show

19:59

Sfârşitul unei ere: Pentru prima dată după 2002, niciun jucător din „Big Three” nu a câştigat un Grand Slam în 2024

19:50

Jocurile Paralimpice: Fostul ministru al Sportului, Eduard Novak, a terminat pe locul 7 proba de urmărire C4 4000 m

19:45

Universitatea Craiova – Rapid LIVE TEXT (21:30). Derby „de foc” în Bănie! Oltenii atacă primul loc din Liga 1. Echipele de start

19:12

Elias Charalambous, mesaj ferm despre transferurile la FCSB: „Nu eu decid”! Cum l-a numit cipriotul pe Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 4 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 5 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 6 Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB! Pregăteşte lovituri de proporţii
Citește și