Închide meniul

LASK Linz s-a încurcat în campionat, înainte de meciul decisiv pentru calificarea în Europa League, cu FCSB!

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2024, 19:57

Reclamă
LASK Linz s-a încurcat în campionat, înainte de meciul decisiv pentru calificarea în Europa League, cu FCSB!

LASK Linz s-a încurcat în campionat, înainte de meciul decisiv pentru calificarea în Europa League, cu FCSB!

Profimedia

Formația austriacă LASK Linz s-a încurcat în campionat, înainte de meciul decisiv pentru calificarea în Europa League, cu FCSB! Adversara roș-albaștrilor nu a reușit să obțină niciun punct, de pe terenul celor de la Austria Viena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Austria Viena și LASK Linz a contat pentru etapa cu numărul 4 din campionatul Austriei.

LASK Linz s-a încurcat în campionat, înainte de meciul decisiv pentru calificarea în Europa League, cu FCSB!

Adversara FCSB-ului a început excelent partida cu Austria Viena și a deschis scorul în minutul 19, prin Ljubicic. Totuși, echipa din capitală a revenit rapid și a egalat prin Malone, în minutul 20.

Austria Viena a dominat partida, din perspectiva ocaziilor, și a dat lovitura în minutul 87, prin Fischer. Astfel, scorul final al duelului a fost de 2-1.

După acest rezultat, LASK Linz se află pe locul al 10-lea în Bundesliga austriacă, cu doar 3 puncte obținute în primele 4 etape.

Reclamă
Reclamă

Pentru LASK urmează manșa retur a „dublei” cu FCSB, din play-off-ul Europa League. În tur, cele două formații au remizat, în Austria, scor 1-1.

Probleme uriaşe pentru FCSB, înaintea returului cu LASK Linz

FCSB se confruntă cu probleme uriaşe, înaintea returului cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League. Campioana se va putea baza pe doar doi fundaşi centrali, la duelul din Ghencea.

FCSB a plecat neînvinsă din Austria, după ce a remizat cu LASK Linz, scor 1-1, în turul play-off-ului din Europa League. David Miculescu a marcat golul campioanei.

Reclamă

Joyskim Dawa va fi suspendat, la returul cu LASK Linz. Fundaşul central a primit cartonaş galben în tur, şi va rata astfel duelul decisiv cu austriecii.

În acest context, Vlad Chiricheş ar urma să fie titularizat în locul lui Joyskim Dawa. Fostul căpitan al naţionalei României ar urma să facă echipă în centrul apărării cu Siyabonga Ngezana.

FCSB va avea în lot doar doi fundaşi centrali, pentru returul cu LASK Linz. Denis Haruţ este un al stopper din lotul campioanei, însă acesta a fost scos de pe lista UEFA pentru cofruntarea cu austriecii, pentru a i se face loc lui Florin Tănase.

Vlad Chiricheş ar urma să revină în echipa de start a FCSB-ului, după trei meciuri consecutive în care a fost rezervă neutilizată. Stopperul de 34 de ani a fost titular în duelul cu Farul, din Liga 1, duel care s-a disputat între confruntările cu Sparta Praga, din turul trei preliminar din Champions League.

Este de menţionat, de asemenea, că o variantă de urgenţă pentru FCSB pentru postul de fundaş central ar mai fi şi Mihai Lixandru. Mijlocaşul a evoluat pe acea poziţie în trecut. Acesta a ieşit recent din graţiile lui Gigi Becali. Patronul a fost nemulţumit de declaraţiile acestuia, declaraţii oferite înaintea returului cu Sparta Praga.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:03

Reacţia lui Louis Munteanu, când a fost întrebat dacă a ajuns „rezervă de lux” la CFR Cluj: „Am mai trecut prin asta!”

22:00

LIVE TEXTHermannstadt – FCSB 0-0! Campioana luptă pentru victorie la Sibiu! Echipele de start

22:00

VIDEOBraga – Moreirense (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal

21:30

LIVE VIDEOPAOK – Panetolikos 1-0 e ACUM, live în AntenaPLAY. Sastre a deschis scorul cu o lovitură de cap. Panathinaikos – Levadiakos 0-0

21:22

Damjan Djokovic, prima reacție după ce a marcat un gol superb în CFR Cluj – FC Botoșani 3-0: „Mă bucur! Am revenit acasă!”

20:55

CFR Cluj – FC Botoșani 3-0! Echipa lui Dan Petrescu a făcut spectacol în Gruia și e pe loc de play-off!

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 4 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 5 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și