Închide meniul

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită! Cu ce echipă semnează și ce salariu va avea

Alex Ioniță Publicat: 18 septembrie 2023, 20:59

Reclamă
Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită! Cu ce echipă semnează și ce salariu va avea

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită

Laurențiu Reghecampf / Profimediaimages

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită. Antrenorul român s-a despărțit de Universitatea Craiova după doar 7 meciuri în care a stat pe banca echipei din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șeicii din Arabia Saudită i-au plătit clauza de reziliere lui Laurențiu Reghecampf, în valoare de 300.000 de euro. Acesta urmează să ajungă în țara din zona Golfului, pentru a-și începe aventura la noua sa echipă.

Laurențiu Reghecampf a plecat în Arabia Saudită. Tehnicianul o va pregăti pe Al-Riad

În decursul zilei de astăzi, Laurențiu Reghecampf a fost văzut pe aeroportul din Otopeni, de unde pleca spre Arabia Saudită, pentru a semna contractul cu noua sa formație.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, „Reghe” va deveni antrenorul formației Al-Riad, echipă care îl are în componență pe Alin Toșca, jucător pe care românul l-a mai pregătit în trecut.

În momentul de față, noua echipă a lui „Reghe” se află pe locul al 16-lea în clasament, cu 4 puncte obținute după 6 etape jucate. În Arabia Saudită, această poziție este direct retrogradabilă în Liga a 2-a. În cadrul ultimei etape jucate, Al-Riad a fost învinsă de Al-Hilal cu scorul de 1-6, grație golurilor marcate de Mitrovic, Al Shahrani, Al Dawsari (hattrick) și Malcom.

Reclamă

Potrivit sursei citate anterior, Laurențiu Reghecampf va primi un salariu impresionant. Este vorba despre suma de 1,2 milioane de euro pe sezon.

În Arabia Saudită, „Reghe” va fi adversarul mai multor jucători români, dar și adversarul lui Cosmin Contra, care o pregătește pe Damac, formație aflată sub Al-Riad, ca poziție în clasament. În momentul de față, în campionatul saudit, activează următorii fotbaliști români: Nicolae Stanciu (Damac), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Florin Tănase (Al-Okhdood), Andrei Cordea (Al-Tai), Alin Toșca (Al-Riad, echipa pe care Laurențiu Reghecampf o va prelua) și Cirpian Tătărușanu (Al-Abha).

Toți jucătorii români din Arabia Saudită au fost transferați de către formațiile lor în perioada de mercato din această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a putut spune Mihai Stoica despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova

Mihai Stoica este de părere că Laurențiu Reghecampf nu ar trebui să fie judecat pentru faptul că a ales să plece de la Universitatea Craiova, pentru a antrena în zona golfului. Managerul general de la vicecampioana României crede că orice tehnician ar fi ales să plece în Arabia Saudită, având în vedere nivelul campionatului, dar și salariile oferite de către șeici.

„Comparativ cu ce e acolo, toate cluburile sunt mici şi au salarii mici. De ce să nu meargă acolo? Dacă un club saudit îi plăteşte clauza, cine nu ar pleca. Cred că oricine ar fi plecat.

Sunt şi jucători, şi antrenori mari acolo. Cred că orice antrenor rupea uşa. E mare lucru că avem antrenori acolo. Olăroiu, Răzvan Lucescu au făcut mari performanţe acolo.

(n.r. Dacă ar fi plecat antrenorul de la clubul său) Când eram la Urziceni, mi-a plecat Petrescu în decembrie şi mi-a fost greu. Nu ştiu, e complicat. Nu cred că ar trebui să-l judecăm prea aspru (n.r. pe Reghecampf)”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și