Închide meniul

Laurențiu Reghecampf, debut de coșmar la Al Ahli. Echipa lui era condusă cu 0-3 după 28 de minute. Cât s-a terminat

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2021, 20:24 / Actualizat: 25 mai 2022, 20:04

Laurențiu Reghecampf, debut de coșmar la Al Ahli. Echipa lui era condusă cu 0-3 după 28 de minute. Cât s-a terminat

Laurențiu Reghecampf, debut la Al Ahli

Laurențiu Regecampf, debut de coșmar la Al Ahli / profimediaimages

  • Laurențiu Reghecampf a semnat pe 3 luni cu Al Ahli
  • „Reghe” are opțiune de prelungire la finalul sezonului

Laurențiu Reghecampf a avut parte de un debut de coșmar la Al Ahli. Alexandru Mitriță a fost doar rezervă la Al Ahli, care a avut o primă repriză de coșmar. Al Raed a înscris de trei ori în până la finalul primei jumătăți de oră. „Dubla” lui El Berkaoui și golul lui Djoum au răpus apărarea echipei lui Laurențiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, debut de coșmar la Al Ahli

„Reghe” a luat atitudine la pauză. L-a introdus în teren pe Mitriță, iar Al Ahli a reușit să reducă din handicap, grație reușitelor lui Aseri și Al Somah. A fost însă insuficient pentru echipa lui Reghecampf, care s-a văzut învinsă cu 2-3.

După acest rezultat, Al Ahli a rămas pe locul 7 în Arabia Saudită. Echipa lui „Reghe” și Mitriță este la 13 puncte în spatele liderului Al Hilal. În runda următoare, Al Ahli va juca cu Al Tawoon. De cealaltă parte, Al Raed a urcat pe locul 8, cu 32 de puncte.

Reclamă

Pentru Mitriță a fost al 21-lea meci din acest sezon. Fostul jucător al Craiovei are patru goluri și cinci assist-uri în tricoul lui Al Ahli.

Laurenţiu Reghecampf, la a 4-a experienţă în ţările arabe

Reghecamp se află la a patra experiență în țările arabe. Între 2017 și 2020, a antrenat în Emirate, la Al Wahda și Al-Wasl. În 2014-2015, după despărțirea de FCSB, a fost antrenorul lui Al Hilal, în Arabia Saudită.

Reclamă

Fostul jucător al lui AC Milan, senegalezul M’Baye Niang, este cel mai valoros jucător pe care îl va pregăti Reghe la noua echipă. Acesta este cotat la 10 milioane de euro. Este urmat de Alexandru Mitriță, cu 7 milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă
Fotbal • 22 mart., 20:18
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Mihai Rotaru s-a enervat după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alexandru Mitriță
Echipa naţională • 16 mart., 22:41
Mihai Rotaru s-a enervat după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alexandru Mitriță: „Cu el ar fi trebuit să înceapă lista”