Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf, eşec drastic cu Neftci Baku! Discurs tăios al antrenorului român, după meci: „Începeți să trageți, împușcați-mă!”

Viviana Moraru Publicat: 8 mai 2023, 12:05

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf, eşec drastic cu Neftci Baku! Discurs tăios al antrenorului român, după meci: „Începeți să trageți, împușcați-mă!

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre interesul pentru Darius Olaru

Laurenţiu Reghecampf, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Neftci Baku, trupa pregătită de Laurenţiu Reghecampf, a suferit un eşec drastic în ultima etapă. Formaţia antrenorului român a fost învinsă cu scorul de 4-0 de Turan Tovuz, în etapa cu numărul 33 din prima ligă din Azerbaudjan. La finalul partidei, „Reghe” a avut un discurs tăios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf o antrenează pe Neftci Baku din vara trecută, şi a reuşit să califice echipa în finala Cupei Azerbaidjanului, în acest sezon. În clasament, situaţia lui Neftchi nu este una bună, fiind fără victorie de patru runde.

Laurenţiu Reghecampf, eşec drastic cu Neftci Baku

Laurenţiu Reghecampf şi-a taxat jucătorii pentru atitudinea arătată pe teren, în partida pierdută cu Turan. Antrenorul român susţine că rezultatul înregistrat de echipa sa a fost unul ruşinos, şi trage un semnal de alarmă pentru fotbaliştii săi.

De asemenea, „Reghe” este conţtient de cerinţele din cadrul clubului, iar în acest context a reamintit că Neftci este calificăt în finala Cupei. De asemenea, antrenorul român a dat asigurări că partida cu Turna este un accident, iar echipa se va redresa începând cu runda viitoare.

„Nu aceasta este atitudinea lui Neftci. Am tratat prea ușor meciul, nu am fost concentrați. Am început foarte prost meciul, la fel ca și în etapa trecută cu Qarabag. Mai avem trei partide în campionat și trebuie să ne schimbăm mentalitatea și atitudinea. Avem multe lucruri despre care trebuie să discutăm.

Reclamă

Cel mai important lucru este ca atunci când îmbraci acest tricou să ai atitudine de învingător. Nu trebuie să primim goluri atât de ușor. Rezultatul este rușinos pentru noi toți. Suntem o echipă, nu suntem diferiți, eu ca antrenor, jucătorii sau oficialii. Atunci când ne-am calificat în finala Cupei nu am spus eu, am spus noi.

Laurenţiue Reghecampf: „A fost ruşinos!”

Trebuie să fim onești și să spunem că a fost un joc rușinos pe care trebuie să-l uităm. Atunci când nu ai o miză, se ajunge la astfel de prestații și de rezultate. Lotul nu este atât de mare și nu am ce schimbări să fac.

Știu că veți scrie multe lucruri despre mine, dar eu le voi accepta. Însă trebuie să-mi apăr jucătorii, pentru că mai avem de jucat finala Cupei și am nevoie de fiecare dintre ei pentru a lupta să câștigăm. O să iau ziua de azi ca un accident. De aceea îmi pare rău și ne simțim rușinați de acest rezultat.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vreți să începeți să trageți, împușcați-mă! Sunt de acord cu voi că 0-4 este rușinos, dar am vorbit deja cu jucătorii. Așa ceva nu este posibil. Nu pot veni în fața voastră să vă mint, dar să nu uitați ce muncă fac acești jucători, suntem calificați în finala Cupei.

Putem să cucerim un trofeu și nu uitați că vom termina pe locul trei în campionat. Dacă, la finalul sezonului, conducătorilor nu o să le placă acest loc, îmi pot spune asta. Pot să vă asigură că, dacă în sezonul următor vom avea o echipă întărită, ne vom putea bate la titlu. Și nu vă spun că vom schimba jucătorii, dar trebuie să mai aducem câțiva”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în cadrul conferinţei de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și